Κυριακή, Μάι 9, 2021

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Με απόφαση της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου, ορίζονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οι παρακάτω:

  1. Η Τζαμπαζλή Αναστασία του Κωνσταντίνου ελεύθερη επαγγελματίας, ως Πρόεδρος, με αναπληρώτρια την Κοτσάκη Δημητρούλα του Ευάγγελου, συνταξιούχος νοσηλεύτρια.
  2. Η Αμπατζιά Όλγα του Παναγιώτη, αγροτικές επιχειρήσεις, ως Αντιπρόεδρος Α, με αναπληρωτή τον Αγγελιάδη Ιορδάνη του Δημητρίου, κτηματομεσίτης.
  3. Η Χατζηδημητρίου Κατίνα του Κωνσταντίνου, οικονομολόγος, ως Αντιπρόεδρος Β, με αναπληρωτή τον Κωνσταντινίδη Δημήτρη του Μιχαήλ, εκπαιδευτικός.
  4. Η Γκότση Αρετή του Ιωάννη, συνταξιούχος, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Στελιανίδη Βασίλειο του Νικόλαου, δημόσιος υπάλληλος.
  5. Ο Ψωμακέλης Κλεομένης του Ευάγγελου, εκπαιδευτικός, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Οικονόμου Ηλία του Παντελή, ανώτατος απόστρατος αξιωματικός.
  6. Ο Κρεμμύδας Σμάραγδος του Αλεξάνδρου, εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Μαμαλιά Δέσποινα του Σπύρου, ομοίως.
  7. Ο Κιόρογλου Σάββας του Στυλιανού, εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Καζάκη Σταυρούλα του Μιχαήλ, ομοίως.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται για 3 χρόνια.

Διαφημίσεις