Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου, 2025
Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου, 2025

Συγκέντρωση τροφίμων για άπορες οικογένειες του Ν. Καβάλας

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης», όπως κάθε χρόνο, απεφάσισε και εφέτος με ανακοίνωση της, την υλοποίηση δράσης για την συγκέντρωση και εν συνεχεία διανομή δεμάτων με τρόφιμα σε άπορες οικογένειες του Ν. Καβάλας.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Ν. Καβάλας) ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα μας, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, προέβη στην συλλογή τροφίμων πού προσέφεραν σε αυτήν οι πολίτες έξω από τα καταστήματα LIDL όλου του Νομού Καβάλας. Όλοι με πολλή αγάπη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ε.Ο.Δ. Καβάλας. Έτσι συνέλεξαν 845 κιλά τρόφιμα, τα οποία παρεδόθησαν στην Εταιρεία μας, με την παρουσία της Διοικούσας Επιτροπής.

Μέχρι και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για τον παραπάνω σκοπό και όποιοι ενδιαφέρονται (επιχειρήσεις, εταιρείες και πολίτες) μπορούν να μας βοηθήσουν στα γραφεία της Εταιρείας μας (Μ. Μερκούρη 90, Παληό Καβάλας και ώρες 9:00π.μ. – 4:00μ.μ).

Ευχαριστούμε όλους που ανταποκρίνονται κάθε φορά στο κάλεσμα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Ν. Καβάλας) και συνδράμουν σημαντικά σε αυτή την Κοινωνική Δράση μας.

Η Διοικούσα Επιτροπή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Καπετάνισσα Λασκαρίνα» στο APOLLON CINEMA

Ενας μονόλογος καινούργιος για μια γυναίκα παλιά. Των Μιχάλη Δαρνάκη...

Δράσεις για την οδική ασφάλεια στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη συνεχίζονται σήμερα οι δράσεις της Περιφέρειας Ανατολικής...

Τέλος για τον ΑΟΚ Γράφας και Κωνσταντινίδης

Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας...

Η αγορά της Καβάλας λέει όχι στην αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων

Με αφορμή την απόφαση της 7 Οκτωβρίου 2025 της...

Ανησυχία για ενδεχόμενη αύξηση των τιμών των υγρών καυσίμων

Κώστας Πανταζής: Πρέπει να απαιτήσουμε μείωση του Ειδικού Φόρου...

Πώς τερματίζεται αυτή η μεταπολίτευση;

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος O Νίκος Κωνσταντόπουλος, αριστερός, δεινός ρήτορας...

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου η δήλωση ανελκυστήρων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

Μάκης Καφετζής: Στην περιοχή μας έχει γίνει μεγάλη ενημέρωση Στις...

Θα τοποθετηθούν κάμερες στην Πλατεία Καπνεργάτη 

Θόδωρος Μουριάδης: Δεν ήθελα να καταλήξουμε εδώ, αλλά δεν...