Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Πρόταση για αδελφοποίηση των δήμων Καβάλας και Λεμεσού κατέθεσε ο Πέτρος Πετρόπουλος

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Την πρόσθεση του δήμου Καβάλας να προχωρήσει σε αδελφοποίηση με τον δήμο Λεμεσού της Κύπρου γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κυπριακού δήμου, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος. Αναλυτικά ο κ. Πετρόπουλος στην επιστολή του αναφέρει:

Προς τον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου

Αξιότιμε Δήμαρχε,

Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άριστη φιλοξενία την οποία είχαμε όλοι οι συντελεστές της παράστασης «Ισσοροπιστής αεροσκαφών» στο Δημαρχείο της πόλη σας και βεβαίως να σας ευχαριστήσουμε για τους εποικοδομητικούς διαλόγους και τις ανταλλαγές σκέψεων που είχαμε τόσο προσωπικά με εσάς όσο και με τον Πρόεδρο της πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου σας, κ. Νεόφυτο Χαραλαμπίδη.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων αυτών και των σκέψεων που ανταλλάξαμε για ευρύτερη συνεργασία των Δήμων Καβάλας και Λεμεσού, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας μεταφέρω την πρόθεση της Δημάρχου Καβάλας κας Δήμητρας Τσανάκα για να προχωρήσει η συνεργασία μας η οποία θα αποβλέπει στην ανάπτυξη των σχέσεων σε επίπεδα: Πολιτισμού, Τουρισμού και επιχειρηματικότητας.

Πρόθεση της Δημάρχου Καβάλας κας Δήμητρας Τσανάκα είναι η συνεργασία αυτή να προχωρήσει και μάλιστα άμεσα, διαπιστώνοντας και οι δυο πλευρές ότι τα κοινά σημεία δράσεων της Καβάλας και της Λεμεσού είναι πάρα πολλά.

Παράλληλα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας της 22ας Φεβρουαρίου 2016 κατέθεσα πρόταση στο σώμα περί συνεργασίας των δυο πόλεων στις δράσεις που σας προανέφερα με απώτερο στόχο την αδελφοποίηση μας.

Με δεδομένη την ταύτιση των προθέσεων σας με τις αντίστοιχες της Δημάρχου Καβάλας κας Δήμητρας Τσανάκα, σας ενημερώνω ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να προχωρήσουμε στην περαιτέρω συνεργασία μας.

Από την πλευρά μας θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ξεπεραστούν τυχόν προβλήματα εάν και εφόσον ανακύψουν.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Πέτρος Β. Πετρόπουλος

Πρόεδρος ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Καβάλας

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις