Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Ορκίστηκε και αναλαμβάνει καθήκοντα ο Ντίνος Κλειτσιώτης

Προτεραιότητα στο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού στο νοσοκομείο της Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Η έλλειψη ιατρικού προσωπικού είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, σύμφωνα με τον νέο διοικητή του, Ντίνο Κλειτσιώτη, ο οποίος ορκίστηκε το πρωί της Πέμπτης (16/1) στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια, στη Θεσσαλονίκη.

«Την Τετάρτη (15/1) δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η τοποθέτησή μου στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Μετά και την ορκωμοσία μου, από την Παρασκευή (17/1) αναλαμβάνω και επίσημα τα καθήκοντά μου. Θέλω να πιστεύω ότι με τη σύμπραξη όλων των γιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού, του διοικητικού προσωπικού, θα μπορέσουμε να πάμε λίγο καλύτερα το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας», ανέφερε σχετικά ο κ. Κλειτσιώτης.

«Θα προσπαθήσω στο μέτρο του δυνατού, να λύσω πολλά από αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα»

«Ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ελλείψεις, ειδικά γιατρών, ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά πιστεύω ότι ο νέος υπουργός Υγείας θα συνδράμει, ώστε να γίνουν νέες τοποθετήσεις γιατρών κι έτσι σιγά σιγά να αποκατασταθεί η ομαλότητα και η κανονικότητα στο ΓΝΚ. Ο απερχόμενος διοικητής έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες στο να βελτιώσει τις συνθήκες του νοσοκομείου. Γνωρίζω ότι τα προβλήματα υπήρχαν, υπάρχουν και ενδεχομένως θα υπάρχουν. Θα προσπαθήσω όμως στο μέτρο του δυνατού, να λύσω πολλά από αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα», υπογράμμισε με έμφαση ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

«Θέλω να πιστεύω ότι ο υπουργός Υγείας, ο κ. Κικίλιας, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά, θα βοηθήσει λίγο παραπάνω το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, να το επανδρώσουμε με ιατρικό και με νοσηλευτικό προσωπικό…»

«Όλο αυτό το διάστημα είχα πλήρη ενημέρωση κι από τον απερχόμενο διοικητή κι από τους γιατρούς. Και θα έχουμε την Παρασκευή που θα αναλάβω κι επίσημα τα καθήκοντά μου. Έχουμε συνεννοηθεί όπου μπορεί να βοηθήσει και στο μέλλον, να βοηθάει. Με τον τέως διοικητή, τον κ. Καρασαββόγλου, είμαστε φίλοι, είμαστε οικονομολόγοι και οι δύο, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και πιστεύω ότι θα συνδράμει με την εμπειρία αυτών των τεσσάρων ετών που ήταν στο νοσοκομείο, να βοηθήσει κι αυτός στο να επιλύσουμε όσο το δυνατόν πιο πολλά προβλήματα του ΓΝΚ. Το νοσοκομείο μας είναι περιφερειακό με σχεδόν το σύνολο των κλινικών. Υπάρχουν κάποια προβλήματα τώρα τελευταία, αλλά θα κάνω τα αδύνατα δυνατά. Θέλω να πιστεύω ότι ο υπουργός Υγείας, ο κ. Κικίλιας, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά, θα βοηθήσει λίγο παραπάνω το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Βασικά να το επανδρώσουμε με ιατρικό προσωπικό και μετά με νοσηλευτικό προσωπικό», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

Διαφημίσεις