Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

ΚΑΒΑΛΑ: Εξαφανίστηκε η Ελένη Χατζηκωνσταντίνου 57 ετών – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 57χρονης Ελένης Χατζηκωνσταντίνου, η οποία εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οι έρευνες αρχικά επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Καλαμίτσας όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της γυναίκας και στη συνέχεια επεκτάθηκαν ανατολικά και δυτικά του παραλιακού μετώπου.

Η 57χρονη φέρεται να έχει αφήσει σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές. Τελευταίος μίλησε μαζί ο γιος της και από τότε το τηλέφωνό της παραμένει κλειστό.

Ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις 20/7/2020 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καβάλας η Ελένη Χατζηκωνσταντίνου, 57 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ελένης Χατζηκωνσταντίνου στις 20/7/2020 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος συγγενικού της προσώπου καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ελένη Χατζηκωνσταντίνου έχει ύψος 1,57 μ., έχει 47 κιλά βάρος, έχει κοντά γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης
«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000»
email:116000@hamogelo.gr

 

 

Διαφημίσεις