Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Ελευθερούπολη: Βρέθηκε ο μικρός Κυριάκος

Ακολούθησε μας

Σώος βρέθηκε ο 2,5χρονος Κυριάκος που χάθηκε το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής από την αυλή του σπιτιού του στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Το αγοράκι εντόπισαν διασώστες γύρω στις 6 το απόγευμα, μέσα σε θάμνους στον δασικό δρόμο πάνω από την Ελευθερούπολη, σε απόσταση 1.000 μέτρων από το σπίτι του. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία η οποία το απεγκλώβισε.

Το παιδί μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο της Καβάλας, καθώς έφερε τραύματα από πτώση.

Συγχαρητήρια από τον Αντιπεριφερειάρχη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θ. Μαρκόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

Μετά την ανεύρεση του μικρού Κυριάκου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί πλησίον του χώρου της «Λαϊκής» στην Ελευθερούπολη, οφείλω, εκ μέρους τουΣ.Ο.Π.Π. της Π.Ε. Καβάλας, να συγχαρώ την Ελληνική Αστυνομία (η οποία είχε την ευθύνη της επιχείρησης), την Π.Υ. της Ελευθερούπολης, καθώς τις εθελοντικές οργανώσεις: Σύλλογος Καταδρομέων Καβάλας, Κυνηγετικός Σύλλογος Ελευθερούπολης, την Διασωστική Ομάδα Καβάλας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, οι οποίες μαζί με έναν αριθμό μεμονωμένων πολιτών σάρωσαν την περιοχή και πέτυχαν την εξεύρεση και διάσωση του παιδιού πριν νυχτώσει. Ιδιαίτερη αναφορά οφείλεται και στο Τμήμα Πολιτική Προστασίας της Π.Ε. Καβάλας και στον προϊστάμενό του Σταύρο Κιβράκη, που κινητοποίησαν τις εθελοντικές ομάδες. O εθελοντισμός, ο οποίος αναπτύσσεται στην περιοχή μας αξίζει όχι μόνο τα συγχαρητήριά μας αλλά και τον σεβασμό μας. Καλή Ανάσταση!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα