Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ελέγχθηκαν όλοι οι πυροσβεστικοί κρουνοί στην Καβάλα

Ημέρα:

Ολοκληρώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας, ο έλεγχος όλων των κρουνών που βρίσκονται εντός αλλά κι εκτός αστικού ιστού, με την υπηρεσία να αναμένει πλέον από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Καβάλας να αποκαταστήσει όσους έχουν επισημανθεί ως προβληματικοί.

Δηλώσεις για το θέμα έκανε την Τρίτη (5/12) στον «Ενήμερο» και στο Kavala Web News, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, αντιπύραρχος Νίκος Μπαλατσούκας.

”Έχει γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από την Π.Υ. Καβάλας όλων των κρουνών κι έχουν διαβιβαστεί τα έγγραφα με τις επισημάνσεις μας στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Καβάλας για την αποκατάσταση των κρουνών που είχαν κάποιο πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε αναμονή της απάντησης, ώστε να διορθωθεί το όποιο πρόβλημα υπάρχει. Δεν είναι μεγάλος ο αριθμός των κρουνών που χρήζουν αποκατάστασης και επισκευής. Είναι σε διάφορα σημεία της πόλης, αλλά και περιφερειακά αυτής. Ελπίζω σύντομα να έχουμε απάντηση από την Τ.Υ., καθώς είναι ένα σοβαρό θέμα και γι’ αυτό κάναμε τους ελέγχους, ώστε και το καλοκαίρι να είμαστε έτοιμοι, αλλά και τώρα τον χειμώνα, σε περίπτωση που χρειαστεί, να κουμπώσουμε σε κάποιο υδροστόμιο και να μην έχουμε θέμα, γιατί είναι σημαντικό ζήτημα όταν πάει κάποιο όχημά μας σε περιστατικό, να χρειαστεί νερό και να είναι χαλασμένος ο κρουνός”, τόνισε σχετικά στις δηλώσεις του ο διοικητής της Π.Υ. Καβάλας.

Ικανοποίηση για τη συμμόρφωση των πολιτών στον καθαρισμό τζακιών και καμινάδων

Παράλληλα, ο κ. Μπαλατσούκας εξέφρασε ακόμη μια φορά την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι συμπολίτες μας, δείχνουν πλέον, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, να συμμορφώνονται στις υποδείξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προβαίνοντας στον καθαρισμό των τζακιών και των καμινάδων τους.

”Όπως διαπιστώνω φέτος δεν έχουμε πολλά περιστατικά είτε σε τζάκια, είτε φωτιές σε καμινάδες, διότι νομίζω ότι οι πολίτες από μόνοι τους πλέον ενδιαφέρονται για την περιουσία τους και προβαίνουν σε καθαρισμούς που απαιτούνται σε ετήσια βάση για να μην υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα”, δήλωσε καταληκτικά ο κ. Μπαλατσούκας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...