Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, 2026
Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, 2026

Αλλαγή προεδρείου στο σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Αγ. Γεώργιος»

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στη συνεδρίαση την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, έγινε η σύσταση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ».

Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος  Γεώργιος Περιφεράκης του Εμμανουήλ,

Αντιπρόεδρος  Παναγιώτης  Αγαπητός  του Αναστασίου,

Γραμματέας  Μελίνα  Παπακωνσταντίνου του Κυριαζή,

Ταμίας  Ελένη Σοφιανίδου  του Ευσταθίου,

Μέλος  Μαρίνα  Φιλιππίδου του Βασιλείου.

Αναπληρωματικά Μέλη: Ελένη  Γιάννου  του Δημητρίου, Έλενα Φλούδα του Ευαγγέλου και Αντώνης Κάτανας  του Γεωργίου.

Εξελεγκτική Επιτροπή:

Πρόεδρος  Έλσα  Αυλωνίτου του Σπυρίδωνος,

Μέλος  Φωτεινή  Καραγιαννίδου  του Νικόλαου,

Μέλος  Ελισάβετ  Χριστοφόρου του Αθηνόδωρου.

Αναπληρωματικό Μέλος: Μαρία Εμμανουηλίδου του Κωνσταντίνου.

Το νέο ΔΣ ευχαριστεί θερμά, τα απερχόμενα μέλη, τις κυρίες Αικατερίνη Βασιλοπούλου – Ταουσάνη  του Θωμά και την Ανθή Σπηλιοπούλου του Στέφανου, για το πολύ μεγάλο και ουσιαστικό έργο που προσέφεραν, κατά τα προηγούμενα χρόνια υπηρετώντας  τους σκοπούς του Σωματείου μας, με στόχο το όφελος των παιδιών και νέων ενηλίκων.

Ο νέος Πρόεδρος του ΔΣ, είναι απόστρατος Αξιωματικός της Σχολής Ευελπίδων, αποτελεί ενεργό μέλος του Σωματείου «ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ» με σημαντικό εθελοντικό έργο από το 2014, έχει συμμετάσχει δε το 2016 – 2017 στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα (πολιτικής προστασίας) της ΕΕ «Civil Protection for All (CP4ALL)», ως εθελοντής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΑΜΘ.

Οι πρωτεύοντες στόχοι που θέτει το νέο ΔΣ είναι: 1) να παραχθεί μεγαλύτερο έργο προς όφελος των παιδιών και των νέων που αποχωρούν από τα Παραρτήματα Προστασίας Παιδιού, 2) να ενεργοποιηθούν και να συμμετέχουν περισσότεροι συμπολίτες μας, 3) να καταργηθεί η αναστολή εισδοχών στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας, καθότι εκλείπουν πλέον οι λόγοι, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της παιδικής προστασίας στην Περιφέρεια ΑΜΘ, 4) να προωθηθεί περισσότερο το πρόγραμμα αποϊδρυματοποίησης – αποασυλοποίησης με την αναδοχή, την παιδοθεσία και την αναμόρφωση των υπαρχόντων δομών του Κρατικού Φορέα (ΚΚΠ ΠΑΜΘ) σε πλαίσιο που να προσομοιάζει με οικογένεια και 5) η συνέχιση του πρωτοποριακού και υποδειγματικού Προγράμματός μας: «Υποστηριζόμενη Διαβίωση για νέες/-ους ενήλικες και η ένταξή τους στον κοινωνικοοικονομικό ιστό» μέχρι να γίνει επιτέλους νόμος του Κράτους με ευελιξία και αμεσότητα.

Για τις δράσεις και το έργο του Σωματείου μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα  www.filoipaidopoli.weebly.com, από το facebook «Φίλοι Παιδόπολης» και στο τηλέφωνο: 6947153898 Γεώργιος Περιφεράκης.

Για το Δ. Σ. του Σωματείου

Ο  Πρόεδρος

Γεώργιος Περιφεράκης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συνάντηση εκπροσώπων επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. Καβάλας με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου

Εκπρόσωποι επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Βιομηχανική Περιοχή Καβάλας επισκέφθηκαν...

Εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Κεραμωτή

Από την «Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Κεραμωτής» εκδόθηκε το ακόλουθο...

Το 2025 έκλεισε με το καλύτερο δ’ τρίμηνο σε παραγωγή στην ιστορία της Energean

162 χιλιάδες βαρέλια ισοδυνάμου πετρελαίου την ημέρα – Ισχυρό...

Παγκόσμια ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος των Εβραίων

Με την υπ' αριθμό 3218/2004 ομόφωνη απόφαση της Βουλής...

Η Υφυπουργός Τουρισμού στην Καβάλα για την βασιλόπιτα της Νέας Δημοκρατίας

Την 30-1-2026 ημέρα Παρασκευή, πρόκειται να επισκεφτεί την Καβάλα...

Ο νέος Διοικητής της ΧΧΤΘΜ στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

Την επίσκεψη του νέου Διοικητή της ΧΧΤΘΜ, Στρατηγού Αριστείδη...

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Σύμφωνα με το, με αριθμό 2/2026, Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης...