Πέμπτη, 31 Ιουλίου, 2025
Πέμπτη, 31 Ιουλίου, 2025

Στο πλευρό του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ του ν. Καβάλας συνεχίζει και φέτος η Energean

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Με όραμα τη δημιουργία ενός κόσμους χωρίς οποιονδήποτε κοινωνικό αποκλεισμό, η Energean βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά στο πλευρό του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ του ν. Καβάλας, ανανεώνοντας τη συμφωνία για κάλυψη λειτουργικών εξόδων καθώς και το ετήσιο κόστος συντήρησης του ειδικού οχήματος, το οποίο χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις των μελών του Συλλόγου.

Με αφορμή την ανανέωση της συμφωνίας, η Δρ. Κατερίνα Σάρδη, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Country Manager της Energean στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ στον βαθμό των δυνατοτήτων μας και πάντα στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχουμε αναλάβει με βάση τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης που έχει θεσπίσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Και θα είμαστε σταθερά στο πλευρό του, χωρίς ωστόσο να λησμονούμε ότι κάθε κοινωνία οφείλει να προσπαθήσει με συνέπεια και ένταση ώστε να εκλείψουν κάποια στιγμή οι λόγοι για τους οποίους οι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν κάποια αναπηρία χρειάζονται τη συνδρομή μας. Η καθημερινότητά τους δεν πρέπει να διαφέρει από την δική μας καθημερινότητα και η μεγαλύτερη κοινωνική ευθύνη για όλους μας είναι να εργαστούμε για την επίτευξη αυτού του στόχου».

Από την πλευρά του, ο κος. Σμαράγδος Κρεμμύδας, Προέδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστούμε θερμά την Energean για την συνέχιση της στήριξης προς τον Σύλλογό μας. Η στήριξη αυτή αποτελεί μια δικαίωση για εμάς, καθώς αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που καταβάλλουμε καθημερινά ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των μελών μας.

Θεωρώ ότι κινήσεις όπως αυτή της Energean, πέραν από την πρακτική βοήθεια που μας προσφέρουν, απελευθερώνουν και πόρους που μπορούμε να κατευθύνουμε σε άλλες πρωτοβουλίες αλλά και αποτελούν και μια σαφή παρότρυνση προς την κοινωνία μας συνολικότερα για μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρίες».

Στην τελετή της ανταλλαγής των υπογεγραμμένων συμβάσεων, την Energean εκπροσώπησε ο κ. Ευάγγελος Λεώβαρις, στέλεχος του τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Energean εντάσσεται στον Στόχο 10 του ΟΗΕ για Λιγότερες Ανισότητες με όραμα την Βιώσιμη Ανάπτυξη.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έχουμε την αλήθεια αλλά τελικά θριαμβεύει το ψεύδος

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Προ καιρού, υπήρξε μια φράση στην...

Irena, η νέα ανάπτυξη κοιτάσματος φυσικού αερίου από την Energean στην Κροατία

Σε νέα ανάπτυξη κοιτάσματος φυσικού αερίου προχωρεί η Energean,...

Άγνωστο πότε θα τελειώσει το έργο του δικτύου ύδρευσης του Παληού

Απόστολος Χρόνης: Τα μηχανήματα συναντάνε δυσκολίες με τον γρανίτη...

Απεγκλώβισαν νεαρό πελαργο στον Άγιο Χριστόφορο Παγγαίου

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Δήμου Παγγαίου Νώε, η Τεχνική Υπηρεσία...

Παραλαβή ενός καινούργιου οχήματος «Dacia Sandero» από τον Δήμο Θάσου

Σήμερα, Τετάρτη 30-07-2025, ο Δήμος της Θάσου παρέλαβε ένα...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Θεσμικά έωλο, νομικά αστήρικτο και πολιτικά υποκριτικό το αίτημα για προανακριτική»

«Θεσμικά έωλο, νομικά αστήρικτο και πολιτικά υποκριτικό», χαρακτήρισε ο...