Παρασκευή, 22 Αυγούστου, 2025
Παρασκευή, 22 Αυγούστου, 2025

Energean: Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων του Πρίνου δεν θα περάσει

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Από την Energean εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, ήδη από την παρουσίαση του προγράμματος εθελουσίας εξόδου τον Φεβρουάριο του 2021, βρίσκεται σε εξέλιξη μια συνεχής προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων του Πρίνου. Στην αρχή, στόχος ήταν οι συνάδελφοι που επέλεξαν να πάρουν το πρόγραμμα εθελουσίας. Εδώ και μερικές εβδομάδες, στόχος είναι όσοι εργαζόμενοι του Πρίνου δεν σταμάτησαν να εργάζονται, όσοι επέστρεψαν στην εργασία τους αλλά και όσοι δεν θέλουν να ακολουθήσουν άλλο την επίσχεση εργασίας που έχει αποφασίσει το Σωματείο και θέλουν να επιστρέψουν, αλλά δεν το τολμούν.

Στο στόχαστρο, βέβαια, βρέθηκε και η Διευθύνουσα Σύμβουλος και Country Manager της Energean στην Ελλάδα Δρ. Κατερίνα Σάρδη, η οποία δέχθηκε επίθεση στο σπίτι της από την γνωστή οργάνωση «Ρουβίκωνας». Μια επίθεση που ακόμη περιμένουμε από το Σωματείο των εργαζομένων αλλά και από τα θεσμικά πρόσωπα και τους φορείς της πόλης να καταδικάσουν, όπως και όλα αυτά τα περιστατικά βίας που ντροπιάζουν την ίδια την περιοχή μας.

Σκασμένα λάστιχα σε ΙΧ εργαζόμενου

Σκασμένα λάστιχα και σπασμένα παρμπρίζ σε Ι.Χ. αυτοκίνητα, συνεχής στοχοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρωτοφανείς χαρακτηρισμοί από μέλη του Σωματείου και πρώην εργαζόμενους στον Πρίνο, απειλές και προσπάθεια εκφοβισμού κατά τη διάρκεια μετάβασης στον χώρο εργασίας, συνιστούν δυστυχώς, μια σχεδόν καθημερινή πρακτική.

Στοχοποίηση εργαζομένων στο Facebook

Η Energean ήδη αποκαθιστά και θα συνεχίσει να αποκαθιστά τις υλικές ζημιές από τις επιθέσεις σε βάρος εργαζομένων της.  Επιπλέον, δεσμεύεται να στηρίξει ηθικά και, βεβαίως, νομικά όλους όσοι είναι θύματα αυτής της αδιανόητης, για κάθε πολιτισμένη κοινωνία, φυσικής και ψυχολογικής βίας. Οι ένοχοι για αυτές τις πράξεις αλλά και οι προφανείς καθοδηγητές τους να είναι βέβαιοι ότι θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζόμενων του Πρίνου δεν θα περάσει! Η ανάπτυξη του Έψιλον και οι επενδύσεις για το αύριο του Πρίνου θα προχωρήσουν! Ο Πρίνος γυρίζει σελίδα και στη νέα εποχή έχουν θέση όλοι οι εργαζόμενοι που σέβονται τους κανόνες ασφαλείας, τους κανόνες λειτουργίας και τους συναδέλφους τους!

*Στην κεντρική φωτογραφία σπασμένο παρμπρίζ σε ΙΧ εργαζόμενου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επαναλειτουργεί το ιατρείο στην Κοινότητα Ραχωνίου

Ο δήμαρχος Θάσου Ελευθέριος Κυριακίδης έκανε την παρακάτω δήλωση: Ύστερα...

Καβάλα: 68χρονη νεκρή σε τροχαίο

Την 22-8-2025 και ώρα 07.45΄, στην Εθνική οδό Καβάλας...

“Τα βρήκαν” ΠΑΕ ΑΟΚ και «Γαλάζιοι Αργοναύτες»

Οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» σε ανακοίνωση τους αναφέρουν τα ακόλουθα:Έπειτα...

Συλλυπητήρια της ΕΙΗΕΕ για τον θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων εκφράζει τη βαθιά...

Έκλεψαν τάματα από Μοναστήρι

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Δίωξης...

Αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών στον δήμο Νέστου

Από την ΠΕ Καβάλας και ειδικότερα  τη Δ/νση Δημόσιας...

Πανήγυρις της ιεράς εικόνας της «Παναγίας Καβαλιωτίσσης»

Το πρόγραμμα των ιερών Ακολουθιών της εορτής της ιεράς...

Νέο σύστημα Online ραντεβού στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του...