Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Τα… link tests του κου Κελαϊδάκη

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Ακούγαμε με αρκετή ανησυχία δηλώσεις του Προέδρου του Σωματείου εργαζομένων στα Πετρέλαια, του κου Μανώλη Κελαϊδάκη για μια σειρά τεχνικών θεμάτων, την επίκληση των οποίων χρησιμοποιούσε ο ίδιος για να επιχειρηματολογήσει υπέρ της ανάγκης να «τρέξει» αέριο στο εργοστάσιο.

Ομολογούμε ότι η ανησυχία μας έγινε μεγαλύτερη στο άκουσμα περί «διαρροών» από τα πηγάδια! Ηρεμήσαμε κάπως, γιατί ο κ. Κελαϊδάκης διευκρίνισε πως μιλάμε για διαρροές προς τις εγκαταστάσεις και όχι προς το περιβάλλον… Διαρροές που, όπως είπε ο ίδιος, τις έδειξαν τα …link tests.

Εδώ μάς μπέρδεψε καθώς δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τί εννοεί ο Πρόεδρος του Σωματείου, αφού προφανής σχέση ανάμεσα σε τεστ που γίνονται σε εργοστάσια πετρελαίου και στα links (λινκς), τις διάφορες συνδέσεις αντικειμένων, θεμάτων στο διαδίκτυο κλπ κλπ.

Ρωτήσαμε λοιπόν φίλο που δουλεύει στα Πετρέλαια και μάς το έλυσε το θέμα:
– «Τα λικ τεστς εννοούσε ο Μανώλης… Λικ (leak) = διαρροή, τεστ για διαρροές», μάς είπε.
– «Α, προφανώς δεν ήταν πολύ καθαρή η τηλεφωνική γραμμή και το λικ ακουγόταν λινκ!», συμπεράναμε…
-«Δεν παίρνω όρκο ότι ο Μανώλης δεν μπλέκει το λικ με το λινκ», αντέτεινε όμως ο φίλος, «έχει κάμποσο καιρό να πάει στις εξέδρες»!

Το τελευταίο μάς… ξαναμπέρδεψε! Ίσως τελικά να μην πρέπει να ανησυχούμε τόσο κάθε φορά που μιλά ο Πρόεδρος του Σωματείου…

spot_img

Διαφημίσεις