Τρίτη, 28 Οκτωβρίου, 2025
Τρίτη, 28 Οκτωβρίου, 2025

Της είπαν ότι κέρδισε 18.000 ευρώ για να την εξαπατήσουν

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Συνελήφθησαν χθες (28-5-2021) το μεσημέρι, στο νομό Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας δύο (2) ημεδαπές,  κατηγορούμενες για απόπειρα απάτης.

Ειδικότερα, οι δράστιδες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβησαν στην οικία ηλικιωμένης σε χωριό της Δράμας και επιχείρησαν να την εξαπατήσουν και να της αποσπάσουν χρήματα.

Συγκεκριμένα, με το πρόσχημα ότι η ηλικιωμένη κέρδισε σε κλήρωση 18.000 ευρώ, της ζήτησαν το ποσό των 800 ευρώ ως αμοιβή για να κινήσουν τη διαδικασία είσπραξης του κερδηθέντος ποσού, πλην όμως οι απατηλές προθέσεις τους έγιναν αντιληπτές.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τις δράστιδες.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστιδες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες πράξεις.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παράταση για έναν χρόνο στο ελαιοκομικό μητρώο

Παράταση για έναν ακόμη χρόνο έλαβε η υποχρέωση των...

Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 27 Οκτωβρίου 2025, στην...

Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Καβαλιώτη Υπολοχαγού Πεζικού, Κρίτωνα Κονσουλίδη

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση...

«Καπετάνισσα Λασκαρίνα» στο APOLLON CINEMA

Ενας μονόλογος καινούργιος για μια γυναίκα παλιά. Των Μιχάλη Δαρνάκη...

Δράσεις για την οδική ασφάλεια στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη συνεχίζονται σήμερα οι δράσεις της Περιφέρειας Ανατολικής...

Τέλος για τον ΑΟΚ Γράφας και Κωνσταντινίδης

Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας...

Η αγορά της Καβάλας λέει όχι στην αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων

Με αφορμή την απόφαση της 7 Οκτωβρίου 2025 της...

Ανησυχία για ενδεχόμενη αύξηση των τιμών των υγρών καυσίμων

Κώστας Πανταζής: Πρέπει να απαιτήσουμε μείωση του Ειδικού Φόρου...