Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025

Κυνηγητό 15χρονου διακινητή από τις Σάπες έως τον Άγιο Σίλα

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Συνελήφθη την Τετάρτη (13-3-2019) το βράδυ, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης 15χρονος αλλοδαπός, ο οποίος από κοινού με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, πλην όμως οι οδηγοί τους δεν συμμορφώθηκαν, συνέχισαν την πορεία τους και ακολουθήθηκαν από τους παραπάνω αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Καβάλας.

Ακολούθως, στον ανατολικό κόμβο Ξάνθης, το ένα από τα οχήματα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός του διέφυγε πεζός και αναζητείται, ενώ στο ύψος του Αγίου Σίλα, ο 15χρονος διακινητής, αφού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε, επιχείρησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να διαφύγει, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα δύο οχήματα, διαπίστωσαν ότι οι δράστες μετέφεραν με αυτά, παράνομα, στην ενδοχώρα συνολικά οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Συνολικά κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σεισμός έγινε αισθητός στην Καβάλα

Σεισμός μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις...

Ελπίζουν σε ένα πάρα πολύ δυνατό τριήμερο στη Θάσο

Γιάννης Μαρκιανός: Πολλοί Έλληνες επισκέπτονται την περιοχή μας «Τα μηνύματα...

Κλειστή η μεγάλη πισίνα του Κολυμβητηρίου της Καβάλας

Από τον ΝΟΘΑΚ ανακοινώνονται τα εξής: Ενημέρωση σχετικά με το...

Λεωνίδας Παππάς: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ θα το βρουν μπροστά τους οι αγρότες

«Η κυβέρνηση επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά, δεν καταλαβαίνει τίποτα /...

Το ποιοτικό χάος μεταξύ ΕΡΤ και ιδιωτικών καναλιών

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Παρακολούθησα την εκπομπή ΦΑΣΜΑ στην κρατική...

Γλυκόπικρη η έναρξη της τουριστικής περιόδου

Πάρης Παρασχούδης: Ο Μάιος δεν έχει μεγάλη κίνηση και...

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στην οδό Κουντουριώτου

Δόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Ιουνίου στην κυκλοφορία,...