Κυριακή, 26 Οκτωβρίου, 2025
Κυριακή, 26 Οκτωβρίου, 2025

Καβάλα: 19χρονος μετέφερε 5 μη νόμιμους μετανάστες

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Συνελήφθησαν την Δευτέρα (15-7-2019), στους νομούς Καβάλας και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Ροδόπης, τέσσερις (4) διακινητές, ένας 19χρονος ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 35, 28 (άντρες) και 27 (γυναίκα) ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Δευτέρα το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον 19χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο 19χρονος κατηγορείται επίσης για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον όπως διαπιστώθηκε στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, την Δευτέρα το βράδυ, στον δυτικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε η 27χρονη και επέβαιναν οι άλλοι δύο δράστες, πλην όμως η οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στον κόμβο Ιάσμου της Εγνατίας Οδού, η 27χρονη ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη, ενώ οι δύο συνεργοί της επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθόσον συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι οι τρεις διακινητές μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των 970 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμοδίους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ανησυχία για ενδεχόμενη αύξηση των τιμών των υγρών καυσίμων

Κώστας Πανταζής: Πρέπει να απαιτήσουμε μείωση του Ειδικού Φόρου...

Πώς τερματίζεται αυτή η μεταπολίτευση;

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος O Νίκος Κωνσταντόπουλος, αριστερός, δεινός ρήτορας...

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου η δήλωση ανελκυστήρων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

Μάκης Καφετζής: Στην περιοχή μας έχει γίνει μεγάλη ενημέρωση Στις...

Θα τοποθετηθούν κάμερες στην Πλατεία Καπνεργάτη 

Θόδωρος Μουριάδης: Δεν ήθελα να καταλήξουμε εδώ, αλλά δεν...

Μία ώρα «πίσω» τα ρολόγια από τα ξημερώματα της Κυριακής

Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δείκτες των ρολογιών θα...

Σαφές προβάδισμα της Ν.Δ. μέσα σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό  

Ντίνος Κλειτσιώτης: Φαίνεται ότι η αντιπολίτευση δεν μπορεί να...

Χρήστος Τσιτσιλικάκης: Ενημερώστε πριν πετάξετε ογκώδη αντικείμενα

Έκκληση στους κατοίκους της Καβάλας να ενημερώνουν την Υπηρεσία...

Θα πάρουν επιτέλους μέτρα ανακούφισης; 

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος H αποτυχία της κυβέρνησης με τα...