Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025
Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025

Καβάλα: Έκρυβαν σε λατομείο 14 μη νόμιμους μετανάστες

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Συνελήφθησαν την Κυριακή (4-12-2016) το μεσημέρι, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Καβάλας και του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, τρεις (3) αλλοδαποί, ένας υπήκοος Γεωργίας, ηλικίας 61 ετών, ένας υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 34 ετών και ένας 31χρονος υπήκοος Μολδαβίας, οι οποίοι εμπλέκονται σε παράνομη μεταφορά στην ενδοχώρα, δεκατεσσάρων (14) μη νόμιμων μεταναστών.

Δέκα (10) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν, τρείς (3) υπήκοοι Συρίας και ένας υπήκοος Ινδίας.

Αναλυτικότερα, μετά από σχετική καταγγελία, οι αστυνομικοί εντόπισαν, σε λατομείο στο Νομό Καβάλας,  ένα ακινητοποιημένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου επέβαιναν δεκατέσσερις (14) μη νόμιμοι μετανάστες.

Ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην περιοχή, κατά τη διάρκεια των οποίων οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 34χρονο οδηγό του παραπάνω οχήματος, ο οποίος το εγκατέλειψε και επιχείρησε να επιβιβαστεί σε έτερο όχημα, με επιβαίνοντες τους άλλους δύο δράστες, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τον 34χρονο περιλαμβάνει και το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθόσον το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Κατασχέθηκαν συνολικά δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ένα (1) ζεύγος πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σεισμός έγινε αισθητός στην Καβάλα

Σεισμός μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις...

Ελπίζουν σε ένα πάρα πολύ δυνατό τριήμερο στη Θάσο

Γιάννης Μαρκιανός: Πολλοί Έλληνες επισκέπτονται την περιοχή μας «Τα μηνύματα...

Κλειστή η μεγάλη πισίνα του Κολυμβητηρίου της Καβάλας

Από τον ΝΟΘΑΚ ανακοινώνονται τα εξής: Ενημέρωση σχετικά με το...

Λεωνίδας Παππάς: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ θα το βρουν μπροστά τους οι αγρότες

«Η κυβέρνηση επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά, δεν καταλαβαίνει τίποτα /...

Το ποιοτικό χάος μεταξύ ΕΡΤ και ιδιωτικών καναλιών

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Παρακολούθησα την εκπομπή ΦΑΣΜΑ στην κρατική...

Γλυκόπικρη η έναρξη της τουριστικής περιόδου

Πάρης Παρασχούδης: Ο Μάιος δεν έχει μεγάλη κίνηση και...

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στην οδό Κουντουριώτου

Δόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Ιουνίου στην κυκλοφορία,...