Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Παραμένει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ο Ιωάννης Καραμανλής

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,...

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

Συμμορία ανήλικων διέρρηξε τέσσερα σπίτια στην Καβάλα

Ακολούθησε μας

spot_img

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από ενδελεχείς έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τέσσερις (4) κλοπές από οικίες, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 16 έως 20-3-2016, στην πόλη της Καβάλας.

Συνελήφθησαν την Δευτέρα στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ένας 15χρονος και μία 16χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, ενώ στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται ένας ακόμη 17χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, οι τρεις (3) δράστες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξαν, στην πόλη της Καβάλας,  τρεις (3) οικίες, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλη μία, χωρίς όμως να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσαν από το εσωτερικό των σπιτιών συνολικά διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Σημειώνεται ότι και οι 3 δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ σε βάρος του 15χρονου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση για κλοπή.

Επισημαίνεται επίσης ότι ο 17χρονος, την 24-1-2016 διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν για κλοπές και έκτοτε αναζητείται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα