Σάββατο, 21 Ιουνίου, 2025
Σάββατο, 21 Ιουνίου, 2025

Συμμορία ανήλικων διέρρηξε τέσσερα σπίτια στην Καβάλα

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από ενδελεχείς έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τέσσερις (4) κλοπές από οικίες, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 16 έως 20-3-2016, στην πόλη της Καβάλας.

Συνελήφθησαν την Δευτέρα στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ένας 15χρονος και μία 16χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, ενώ στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται ένας ακόμη 17χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, οι τρεις (3) δράστες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξαν, στην πόλη της Καβάλας,  τρεις (3) οικίες, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλη μία, χωρίς όμως να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσαν από το εσωτερικό των σπιτιών συνολικά διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Σημειώνεται ότι και οι 3 δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ σε βάρος του 15χρονου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση για κλοπή.

Επισημαίνεται επίσης ότι ο 17χρονος, την 24-1-2016 διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν για κλοπές και έκτοτε αναζητείται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ω, Ντόναλντ! (του Παύλου Λεμοντζή)

 -Άνοιξε το παράθυρο, δροσιά να μπει του Ιούνη κι...

Καβάλα: Συνελήφθη ο ληστής με το ψεύτικο πιστόλι

Συνελήφθη την Παρασκευή (20-6-2025) το μεσημέρι στην Καβάλα ημεδαπός,...

«Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΕΝ ΚΑΒΑΛΛΑ» από το «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΛΑΣ 1923»

του Αντώνη Κόντου φιλόλογου - αρχαιολόγου Με την υπογραμμισμένη ένδειξη «ΙΣΤΟΡΙΚΑΙ...

Μεγάλο και μόνιμο πρόβλημα η υποστελέχωση των ΥΔΟΜ

Σωτήρης Λαζαρίδης: Στην έκδοση οικοδομικών αδειών στην Καβάλα υπάρχει...

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας ταλαιπωρεί τους επαγγελματίες

Αναστάσιος Μπίλιας: Κάποια καταστήματα αρχίζουν και μειώνουν τις ώρες...

It’s the bureaucracy* stupid

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Το σύνολο των πολιτικών μας αλλά,...

Ένα καλοκαίρι γεμάτο πολιτιστικές εκδηλώσεις στον δήμο Καβάλας

Για το πλούσιο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του φετινού...

Περιφέρεια ΑΜΘ: Η εκπαίδευση της νέας γενιάς στην οδική ασφάλεια συνεχίζεται και το σχολικό έτος 2025-2026

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και ευαισθητοποίηση 7.940 μαθητών και μαθητριών σε...