Τρίτη, 22 Απριλίου, 2025
Τρίτη, 22 Απριλίου, 2025

Μέσα στο ηχείο έκρυβαν 3 κιλά ηρωίνη

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στα ίχνη και στην εξάρθρωση οργανωμένης συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης, οδήγησε η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 15 έως 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ανωτέρω μέλη της συμμορίας με αρχηγικό στέλεχος τον 18χρονο συλληφθέντα, παραλάμβαναν ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες ακολούθως διακινούσαν στην πόλη της Ξάνθης.

Μεσημβρινές ώρες χθες (07-12-2021) αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης και του αστυνομικού σκύλου «AS», συνέλαβαν 44χρονη ημεδαπή, η οποία, με Δ.Χ. επιβατηγό όχημα (ταξί) ιδιοκτησίας της, παρέλαβε από μεταφορική εταιρεία στην Ξάνθη ένα χαρτοκιβώτιο που εστάλη από την Αθήνα και σε έρευνα του, βρέθηκε ένα ηχείο, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένα 6 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 3.066 γραμμαρίων.

Ακολούθως, στην ίδια περιοχή συνελήφθησαν τα υπόλοιπα 3 μέλη της συμμορίας, οι οποίοι προσήλθαν προκειμένου να παραλάβουν την προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης:«Το Άγιο Φως οδηγός μας για ένα καλύτερο αύριο»

«Κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Άγιο Πάσχα συμβολίζει τη...

Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου ΦΝΘ Στεφάνου για την Ανάσταση του Χριστού

Να αντισταθούμε και να οδηγήσωμε τους εαυτούς μας στην...

Οι τιμές στα καύσιμα πέφτουν αλλά οι φόροι παραμένουν!!!

Φώτης Πούλος: Τις μειώσεις από την πτώση της τιμής...

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Πρέπει να δοθεί λύση στο θέμα της άρδευσης

Στη Χρυσούπολη βρέθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη (17/4) ο αντιπεριφερειάρχης...

«Ζεσταίνεται» η αγορά της Καβάλας ενόψει Πάσχα

Γιάννης Κελγιώργης: Ταμείο θα κάνουμε το Σάββατο πριν την...

Κάθε μέρα Πασχαλιά;

Γράφει ο Παύλος Λεμοντζής Διότι τα παλιά τα χρόνια, εκείνα...

Μετά το Πάσχα οι εργασίες για τον κυκλικό κόμβο στην Κουντουριώτου

Αλέξης Γούλας: «Τα χρονικά περιθώρια για την πλατεία Καπνεργάτη...