Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας αποφάσισε την λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα (06-05-2021) έως και τη Δευτέρα (10-05-2021), σε τμήμα της Εθνικής Οδού Καβάλας – Ξάνθης και συγκεκριμένα στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού (στο ύψος του πρώην Γ.Ν. Καβάλας), για την πραγματοποίηση εργασιών ασφαλτόστρωσης, συνολικού μήκους 780 μέτρων.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερις φάσεις ως ακολούθως:

Α Φάση: Θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού από το ύψος της εισόδου του παλιού νοσοκομείου, μέχρι την συμβολή της οδού με την οδό Βάσσου, στο ρεύμα εισόδου προς Καβάλα.

Β Φάση: Θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, από το ύψος της εισόδου του παλιού νοσοκομείου μέχρι την συμβολή της οδού με την οδό Βάσσου, στο ρεύμα εξόδου από Καβάλα.

Γ Φάση: Θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, από το ύψος του Υδραγωγείου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., μέχρι και το ύψος της εισόδου του παλιού νοσοκομείου, στο ρεύμα εισόδου προς Καβάλα.

Δ Φάση: Θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, από το ύψος του Υδραγωγείου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., μέχρι και το ύψος της εισόδου του παλιού νοσοκομείου, στο ρεύμα εξόδου από Καβάλα.

Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 07.00΄ το πρωί μέχρι και την 20.30΄ το βράδυ (δύση ηλίου), χωρίς διακοπή κατά τις μεσημβρινές ώρες (ώρες κοινής ησυχίας) και η εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση παραμένει και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Υποχρέωση του αναδόχου αποτελεί ο έλεγχος της τοποθετηθείσας σήμανσης και κατά τις ώρες που δεν εκτελούνται εργασίες.

spot_img

Διαφημίσεις