Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2025
Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2025

ΚΑΒΑΛΑ: 16 συλλήψεις έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, σε κατάστημα, για τον έλεγχο παραβάσεων σχετικών με τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων, καθώς και με τη φορολογική, εργατική και υγειονομική νομοθεσία.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στην οποία συνέδραμαν και υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε., συνελήφθησαν δεκαέξι (16) άτομα, δεκαπέντε ημεδαποί, ηλικίας από 20 έως 46 ετών και ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, τα οποία κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια, του νόμου περί όπλων, κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της φορολογικής, εργατικής και υγειονομικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο κατάστημα, όπου εντόπισαν τους τέσσερις (4) δράστες, ηλικίας 25, 34, 37 και 44 ετών, να το λειτουργούν χωρίς άδεια και να έχουν οργανώσει, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, τη διενέργεια του τυχερού – απαγορευμένου παιγνίου «TEXAS HOLDEM», στο οποίο συμμετείχαν άλλοι οκτώ (8) από τους δράστες.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε επίσης ότι ένας 46χρονος ημεδαπός, εργαζόταν σε αυτό χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια εργασίας και πιστοποιητικό υγείας.

Εντός τους καταστήματος συνελήφθησαν ακόμη δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 25 ετών, πελάτες του καταστήματος και μία 20χρονη ημεδαπή, υπάλληλος σε αυτό, καθόσον βρέθηκαν στην κατοχή τους δύο (2) συσκευασίες με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.

Στο εσωτερικό του καταστήματος, σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς επίσης και στην κατοχή των δραστών, που συμμετείχαν στο απαγορευμένο παίγνιο, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • 928 μάρκες
  • 8 μάρκες dealer
  • 125 τραπουλόχαρτα
  • 2 γκλοπ
  • 1 σπρέι πιπεριού
  • το χρηματικό ποσό των 1.015,70 ευρώ
  • 2 συσκευασίες με μικροποσότητα κοκαΐνης

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Θάσος: Λειτουργούσαν κατάστημα σε αρχαιολογικό χώρο χωρίς άδεια

Συνελήφθη την 13-6-2025 το πρωί, σε παραλιακή περιοχή της...

Πάντα φταίνε οι άλλοι, έτσι Αλέξη; 

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Η επιστροφή Τσίπρα και η πρόθεση...

Επιπλέον προσωπικό στην υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του δήμου Παγγαίου

«Η σχετική προετοιμασία του δήμου Παγγαίου για την τρέχουσα...

Και τον έκλεψε και προσπάθησε να τον σκοτώσει

Συνελήφθη την Παρασκευή (13-6-2025) το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, από...

Προτεραιότητα για τον δήμο Παγγαίου αποτελεί η Παιδεία

Ζωή Απαζίδου: H ανέγερση του 12θεσιου δημοτικού σχολείου στην...

«ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΑΝΟΙΞΗ» Συγγραφέας: ΝΙΚΗ ΕΥΕΛΠΙΔΟΥ

του Παύλου Λεμοντζή  Η «Ελληνοεκδοτική» κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βιβλίο για...

Ασαφές το τοπίο για τα δημοτικά σχολεία Πρ. Ηλία και Αγ. Παρασκευής

Ασαφές παραμένει το τοπίο σχετικά με τα δημοτικά σχολεία...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μια ζωή θρύλος! (Επιμέλεια Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελης)

του Παύλου Λεμοντζή Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι...