Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025
Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025

Αλβανός και Σύριος προωθούσαν μη νόμιμους μετανάστες

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Συνελήφθη το Σάββατο (21-1-2017) το πρωί, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης και του Τμήματος Συνοριακής; Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 21 χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες. Επτά (7) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν και τρεις (3) υπήκοοι Ιράκ, Συρίας και Ινδίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πινακίδες των αρχών της Σουηδίας και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 21χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, ο δράστης εισήλθε στην Εγνατία Οδό (κόμβος Αρδανίου) και στη συνέχεια εξήλθε από αυτήν, στο ύψος του οικισμού Σαπών Ροδόπης. Εκεί ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, κινούμενος σε θαμνώδη περιοχή, πλην όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικού.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 135 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

 

– Συνελήφθη το Σάββατο (21-1-2017) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες. Τρεις (3) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και ένας (1) υπήκοος Συρίας.

metanastes 1Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και 1 κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νοσοκομείο Καβάλας: Οι παραιτήσεις γιατρών είναι πια πάνω στο τραπέζι

Γιώργος Τεπελόπουλος: Αυτά ούτε στην επιστράτευση γίνονται / Δεν...

ΕΦΚΑ εδώ; Μου δίνετε ένα χαρτί σας, να το πάω στον… ΕΦΚΑ; 

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Πρόσφατα έδωσα συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για...

Δικαιωμένος από την δικαστική απόφαση δηλώνει ο Κυριάκος Σταυρίδης

Για την αθώωσή του σχετικά με την υπόθεση του...

Σεισμός έγινε αισθητός στην Καβάλα

Σεισμός μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις...

Ελπίζουν σε ένα πάρα πολύ δυνατό τριήμερο στη Θάσο

Γιάννης Μαρκιανός: Πολλοί Έλληνες επισκέπτονται την περιοχή μας «Τα μηνύματα...

Κλειστή η μεγάλη πισίνα του Κολυμβητηρίου της Καβάλας

Από τον ΝΟΘΑΚ ανακοινώνονται τα εξής: Ενημέρωση σχετικά με το...

Λεωνίδας Παππάς: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ θα το βρουν μπροστά τους οι αγρότες

«Η κυβέρνηση επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά, δεν καταλαβαίνει τίποτα /...

Το ποιοτικό χάος μεταξύ ΕΡΤ και ιδιωτικών καναλιών

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Παρακολούθησα την εκπομπή ΦΑΣΜΑ στην κρατική...