Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την δολοφονία στην Χρυσούπολη

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και...

Ένοπλη ληστεία με θύμα 18χρονο στο Ελαιοχώρι 

Ένοπλη ληστεία με θύμα 18χρονο έγινε σε σπίτι στο Ελαιοχώρι του...

Στην πρέσα οι μουσαμάδες από τις αμπελοκαλλιέργειες

spot_img

Ακολούθησε μας

Από την πρέσα θα περνούν πλέον οι ογκώδεις μουσαμάδες από τις αμπελοκαλλιέργειες στον Δήμο Παγγαίου, πριν καταλήξουν στα απορρίμματα.

«Τους μουσαμάδες με τους οποίους οι αγρότες σκεπάζουν τα σταφύλια τους στον Δήμο Παγγαίου και που με το πέρασμα του χρόνου λιώνουν ή χαλάνε, πρέπει να τους μαζέψουν και να τους πετάξουν», λέει ο αντιδήμαρχος Χρήστος Πριονίδης. «Πρόκειται για ένα μεγάλο όγκο μουσαμάδων που δυστυχώς πολλοί επιλέγουν να τους βάλουν φωτιά, κάτι που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και επιβαρυντικό για τον περιβάλλον, ή να τους πετάνε σε σημεία που δεν είναι επιτρεπτό. Έτσι ελήφθη η απόφαση από τους σταφυλοπαραγωγούς να τους μαζέψουν όλους σε ένα σημείο και να τους συμπιέσουν με πρέσα ώστε να μεταφερθούν σε κατάλληλο σημείο για να μην μολυνθεί το περιβάλλον. Οι αγρότες έδειξαν ανταπόκριση και το σχέδιο αυτό θα βρει εφαρμογή και σε άλλα χωριά του Παγγαίου για να εξυπηρετηθούν όλοι», αναφέρει ο αντιδήμαρχος του δήμου Παγγαίου.

Γενικότερα, είπε ο κ. Πριονίδης, στην περιοχή μας ο κόσμος δείχνει μεγάλη επιφύλαξη για τον κορωνοϊό, κρατώντας τα μέτρα, κυρίως όμως φοβάται. Γι’ αυτό λέμε σε όλους ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και πρέπει προφυλαχτούμε μέχρι να έρθει το εμβόλιο που θα μας απαλλάξει από την μάστιγα της εποχής

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα