Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022

Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για...

Το θύμα κατάλαβε την απάτη, αλλά ο δράστης εξαπάτησε συγγενικό της πρόσωπο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Δοκιμάζοντας τα κρασιά του Διονύσου

Ακολούθησε μας

spot_img

Την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τον αμπελώνα της περιοχής του Παγγαίου και τις τοπικές οινικές ποικιλίες, αλλά και να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στην οινογνωσία, την περιγραφή του κρασιού, την παρουσίαση του και το σερβίρισμα του θα έχουν οι επαγγελματίες της εστίασης και οι εργαζόμενοι σε ξενοδοχειακές μονάδες της Καβάλας, της Θάσου και της Δράμας στις 8 και 9 Ιουνίου 2021.

Η Αναπτυξιακή Καβάλας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. στο πλαίσιο του διακρατικού έργου DIONYSOS διοργανώνει διήμερο διαδικτυακό σεμινάριο με στόχο την εκπαίδευση του προσωπικού εστιατορίων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων σε τοπικές οινικές ποικιλίες από την ευρύτερη περιοχή του Παγγαίου με στόχο την ανάδειξη της οινοτουριστικής ταυτότητας της περιοχής. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, που θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου, θα αναλυθούν τα αμπελοοινικά χαρακτηριστικά της περιοχής, θα παρουσιαστούν οι τοπικές ποικιλίες, ενώ θα περιγραφούν οι επαγγελματικές τεχνικές σερβιρίσματος και παρουσίασης ενός κρασιού. Μάλιστα, θα υπάρξει ζωντανή παρουσίαση κρασιών, γευσιγνωσία και γευστικός συνδυασμός τοπικών κρασιών με τοπικά εδέσματα. Τις βασικές εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν η Δρ Κατερίνα Καραμπατέα, Χημικός ΑΠΘ – MSc / PhD c Οινολογίας – Εργαστηριακός συνεργάτης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας και ο κ. Θεολόγος Πλακόπουλος, βραβευμένος Sommelier/Wine Consultant.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η βελτίωση της οινογνωσίας και ειδικότερα στις τοπικές ποικιλίες της περιοχής στους επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και η απόκτηση των κατάλληλων δεξιοτήτων για την προώθηση τους, με στόχο την οινοτουριστική ανάδειξη της περιοχής.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Ιουνίου από τις 9.00πμ μέχρι τις 1.30μμ μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom.

Οι επιθυμούντες να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 6 Ιουνίου στη διεύθυνση της Αναπτυξιακής Καβάλας Α.Α.Ε. – Ο.Τ.Α. (www.ankavala.gr/nea-kai-anakoinoseis/) όπου θα βρουν και το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα