Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Τον πυροβόλησα κατά λάθος», υποστηρίζει ο δράστης της δολοφονίας του 18χρονου

Ημέρα:

spot_img

Τον πυροβόλησα κατά λάθος, υποστήριξε στις διωκτικές αρχές ο δράστης της δολοφονίας του 18χρονου Αλβανού, που έγινε το βράδυ της Τρίτης (4-12-2018) σε δρόμο πίσω από την Δημοτική Αγορά της Καβάλας.

Ο δράστης που ήταν συνομήλικος και φίλος του θύματος (Αλβανικής καταγωγής και οι δύο) ομολόγησε την πράξη του αλλά ισχυρίστηκε ότι τον πυροβόλησε κατά λάθος και δεν ήθελε να τον σκοτώσει!.

Το θύμα έφερε διαμπερές τραύμα στο στήθος που επέφερε τον ακαριαίο θάνατό του. Αρχικά, η εκτίμηση ήταν ότι ο 18χρονος είχε βληθεί πισώπλατα, όμως η εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή έδειξε πως είχε πυροβοληθεί στο στήθος και η σφαίρα είχε διαπεράσει τον πνεύμονα. Το πτώμα του βρέθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Σωκράτους και σε μικρή απόσταση εντοπίστηκε ένας από τους κάλυκες του όπλου. Ο 18χρονος είχε επάνω του αρκετά χρήματα, καθώς και την ταυτότητά του.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης οι δύο 18χρονοι διασκέδαζαν μαζί σε καφετέρια της Καβάλας. Έφυγαν μαζί από το μαγαζί και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Το πιθανότερο είναι ότι καβγάδισαν για άγνωστο λόγο και ο καβγάς κατέληξε στην δολοφονία του 18χρονου Μάριου. Η Αστυνομία ερευνά  για ποιον λόγο ο δράστης ήταν οπλισμένος, αν είχε κίνητρο να σκοτώσει τον φίλο του ή τον πυροβόλησε κατά λάθος, καθώς και αν υπάρχουν συνεργοί.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, η οποία έστρεψε αμέσως τις έρευνες στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον του θύματος. Συνέλεξε κάθε χρήσιμη πληροφορία, έγιναν πολλές προσαγωγές υπόπτων και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να διαλευκάνει το έγκλημα.

Ο φερόμενος ως δράστης ανακρινόταν από το πρωί της Τετάρτης στην Αστυνομική Διεύθυνση της Καβάλας μαζί με άλλους φίλους του θύματος.

Ο 18χρονος Μάριο είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Καβάλα. Ήταν μαθητής του 6ου Λυκείου Καβάλας και δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στο σχολείο του όσο και στην ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας στην οποία αγωνίζονταν.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...

Μητρόπολη ΦΝΘ: Εορταστική εκδήλωση για την εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής

Κάθε χρόνο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος...