Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Παραμένει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ο Ιωάννης Καραμανλής

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,...

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

Οι παλαίμαχοι του πόλο παίζουν φιλικό στην Καβάλα

Ακολούθησε μας

spot_img

Από το Waterpolo Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διεξαγωγή φιλικού αγώνα υδατοσφαίρισης ανάμεσα στην Ανδρική μας ομάδα και παλαίμαχους, που θα συγκεντρωθούν από όλη την Ελλάδα στο κολυμβητήριο της Καβάλας.

Σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος αναμένεται να αγωνιστούν μαζί με τους Καβαλιώτες βετεράνους αθλητές, ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο Α’ αντιπρόεδρος Αφρουδάκης Γεώργιος, ο Β’ αντιπρόεδρος Νάτσιος Ιωάννης και ο Γιαννέλης Λευτέρης Διευθυντής Υδατοσφαίρισης ΚΟΕ.

Τέλος, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος κατά την χθεσινή του παρουσία στους κολυμβητικούς αγώνες «Απόστολος Παύλος», επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στην φιλική αναμέτρηση. #waterpolo #swimming #kavala #waterpolokavalas

Πρόκριση για την β’ φάση

Την πρόκριση για την β’ φάση του πρωταθλήματος Παίδων Κ15 επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο η νίκη του Ν.Ο.Θ.Α. Καβάλας επί του Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης με 16-5. Ο αγώνας αποτέλεσε ένα παράδειγμα αγωνιστικού ήθους και έδωσε την ευκαιρία της συμμετοχής στους πιο μικρούς αθλητές μας που έδειξαν πως η υδατοσφαίριση για την Καβάλα έχει παρελθόν, παρόν αλλά κι ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα