Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Επιτυχημένη η Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση «Απόστολος Παύλος 2022»

Ακολούθησε μας

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, οι Αντιδημάρχοι Αθλητισμού και Οικονομικών Υπηρεσιών, Κώστας Βακιρτζής και Γιάννης Προμούσας αντίστοιχα και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Κωνσταντίνος Πεφάνης, απένειμαν το Σάββατο 29 Ιανουαρίου μετάλλια και διπλώματα στους τρεις πρώτους νικητές-τριες των απογευματινών τελικών της τρίτης αγωνιστικής ενότητας της Διεθνούς Κολυμβητικής Συνάντησης “Απόστολος Παύλος 2022”, η οποία διεξάγεται στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας.

Στη τελετή απονομής μεταλλίων και διπλωμάτων, η Κ.Ο.Ε. εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο της, Λεωνίδα Αθανασιάδη και την Τεχνική Σύμβουλο, Κατερίνα Καραγιάννη.

Οι 4οι Αγώνες Αγωνιστικών Κατηγοριών “Απόστολος Παύλος 2022” είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου Καβάλας και του ΟΘΑΚ, τελούν υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. και διεξάγονται με τους όρους της FINA.

Οι χρόνοι που θα επιτευχθούν, θα ληφθούν υπ’ όψη για την συμμετοχή των κολυμβητών-τριών για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, για το Παγκόσμιο και Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Έφηβων – Νεανίδων καθώς και για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με τον COVID-19.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα