Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Παράπονα για το Κλειστό της Καλαμίτσας έχουν οι «Πάνθηρες»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Από τους «Πάνθηρες» εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Η ομάδα μας με την άνοδο μας το καλοκαίρι του 2020 στην Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ γυναικών, για να ανταποκριθεί στις νέες της υποχρεώσεις δήλωσε ως έδρα το κλειστό γήπεδο της Καλαμίτσας καθώς είναι το μοναδικό κλειστό που πληρoί τις απαραίτητες προδιαγραφές και καλύπτει τις ανάγκες της Α2.

Η παρουσία της ομάδας μας για προπονήσεις και αγώνες στο γήπεδο, είναι απαραίτητο να υποστηρίζεται στοιχειωδώς από κατάλληλο χώρο για την κάλυψη των τεχνικών και διοικητικών αναγκών μας (αποθήκευση αθλητικού εξοπλισμού, ιατροφαρμακευτικών υλικών και αναλώσιμων, χρήση βίντεο, τεχνικές και διοικητικές συσκέψεις).

Μέχρι σήμερα αυτές οι ανάγκες «εξυπηρετούνται» κυριολεκτικά στο πόδι με αποθήκη 1.5 τ.μ., το χολ, τα σκαλάκια της εισόδου, το άδειο κυλικείο. Η συγκεκριμένη κατάσταση δεν είναι καθόλου ικανοποιητική και για ειδικότερα για μια περίοδο πανδημίας και χειμώνα πολύ… ανθυγιεινή.

Έτσι καταλήξαμε να ζητήσουμε από την διοίκηση του Δήμου μας, συγκεκριμένο χώρο από τις εγκαταστάσεις της Καλαμίτσας (ο οποίος εδώ και χρόνια είναι ανενεργός) και αναμένουμε θετική ανταπόκριση.

Πιστεύουμε ότι με την πρόταση μας συμβάλουμε στην καλύτερη χρήση των αθλητικών διοικητικών κτιρίων και την δημοσιοποιούμε για να στηρίξουμε την γενικότερη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τη ισότιμη μεταχείριση των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας.

Το γραφείο τύπου

spot_img

Διαφημίσεις