Πέμπτη, 13 Μαρτίου, 2025
Πέμπτη, 13 Μαρτίου, 2025
Περισσότερα

    Και 3η (!) αποχώρηση από το πρωτάθλημα πόλο Β’ Εθνικής!

    Ημέρα:

    spot_img
    spot_img
    spot_img

    Οι αποχωρήσεις ομάδων από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής δυστυχώς συνεχίζονται, και το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, έχει ήδη χάσει πολλή από την αίγλη του.

    Η τρίτη ομάδα που τελικά δεν θα πάρει μέρος είναι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Και δυστυχώς, και οι 3 αποχωρήσεις προέρχονται από την Β. Ελλάδα, εκεί που τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά.

    Να θυμίσoυμε ότι ο Απόλλο, που πέρυσι πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στην Α2, ουσιαστικά διέλυσε το τμήμα πόλο και δεν συμμετείχε σε κανένα πρωτάθλημα. Και έρχεται μετά από αυτόν και η Κέρκυρα να δηλώσει συμμετοχή στην Β και όχι στην Α2 όπου ανήκε πραγματικά.

    Μετά από απόφαση της ΚΟΕ, στην φετινή Β’ Εθνική, θα συμμετείχαν κανονικά 26 ομάδες. Όμως τελικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

    Το… χορό άρχισε η Ξάνθη!

    Αρχικά η Ξάνθη είπε όχι, αφού γινόταν μια προσπάθεια να συγχωνευτεί με την Καβάλα, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας νέος πόλος εκεί. Όμως το καταστατικό των 2 σωματείων δεν προέβλεπε κάτι τέτοιο και η ομάδα της Ξάνθης αποχώρησε πρώτη- πρώτη από το πρωτάθλημα. Λίγες ημέρες μετά ακολούθησε ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας για οικονομικούς λόγους, όπως εξήγησαν οι άνθρωποι του σωματείου, και μόλις μία ημέρα πριν την έναρξη, ο Ηρακλής αποφάσισε να μην πάρει κι αυτός μέρος.

    Η ειδική προκήρυξη της ΚΟΕ αναφέρει ότι στην Γ’ Εθνική υποβιβάζονται 4 ομάδες, αφού η Ξάνθη είχε ήδη στείλει έγγραφο για την μη συμμετοχή της.

    Πλέον, μετά από την αποχώρηση των άλλων 2, οι ομάδες που θα υποβιβαστούν, περιορίζονται σε 2. Επομένως, στην 2η φάση, δεν θα είναι 10 οι ομάδες που θα παίξουν, αλλά 8. Προφανώς θα δημιουργηθούν 2 όμιλοι των 4 και ο τελευταίος από κάθε όμιλο θα υποβιβαστεί.

    Όσον αφορά τώρα τον Ηρακλή, σε λίγη ώρα, θα σας δημοσιεύσουμε τις 2 επιστολές (της διοίκησης και των παικτών) οι οποίες θα αναφέρουν τους λόγους της αποχώρησης από το πρωτάθλημα, και το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.

    Ανανιάδης: «Μας στενοχωρεί, αλλά…»

    Ο Θοδωρής Ανανιάδης προπονητής του ΝΟ Καβάλας σημείωσε για τις εξελίξεις: «Είναι κάτι που μας στενοχωρεί όλους και πρώτο εμένα. Δυστυχώς η οικονομική κρίση που υπάρχει δε μας επιτρέπει να παίξουμε στο πρωτάθλημα. Κάναμε το παν για να συμμετέχουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ίσως όλο αυτό να λειτουργήσει ως ένα επιπλέον κίνητρο για την επόμενη ημέρα».

    Γιώργος Νελόπουλος

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

    Τι προβλέπει η συμφωνία μεταξύ ΣΦΓΤ και Μητρόπολης ΦΝΘ

    Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου «Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων...

    Η Περιφέρεια ΑΜΘ επενδύει πάνω από 39 εκατ. ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων και δημοσίων κτιρίων

    «Είναι σημαντικό ζητούμενο και όχι πολυτέλεια η ενεργειακή αναβάθμιση...

    Επιτυχημένη η εσπερίδα του Παραρτήματος ΠΟΜΙΔΑ Καβάλας

    Με μεγάλη συμμετοχή ιδιοκτητών, επιστημόνων (δικηγόρων, συμβολαιογράφων, μηχανικών, οικονομολόγων)...

    Όχι στη Βία κατά των Ιατρών και των Επαγγελματιών Υγείας

    Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας, σήμερα 12 Μαρτίου, με αφορμή...

    Η Περιφέρεια ΑΜΘ τίμησε τις γυναίκες της Καβάλας που έχουν διακριθεί

    Κοινή εκδήλωση με το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας Σε μια κατάμεστη...

    Ζητείται Χειριστής Μηχανημάτων

    Η εταιρεία Μιλτιάδης Αντωνιάδης ΕΕ, με έδρα το Ακροβούνι (λατομείο),...

    Ορκίστηκαν δύο νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στον δήμο Καβάλας

    Ορκίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Μαρτίου 2025 ενώπιον...

    Απαγόρευση χρήσης πυρός από 11 έως 17 Μαρτίου 2025 σε εκτάσεις της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.

    Σύμφωνα με την Απόφαση του Συντονιστή Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής...