Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Alexander Haditaghi: “Δυστυχώς οι ιδιοκτήτες θέλουν αυτά τα χρήματα για τον εαυτό τους”

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
Ο Καναδός επιχειρηματίας Alexander Haditaghi με προσωπικό μήνυμα σε φίλους της ομάδας έκανε γνωστό πως η στάση των μετόχων της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965 τον αποθαρρύνουν από το να εμπλακεί στην διοίκηση του συλλόγου.
ΤΟ ΜHΝΥΜΑ ΤΟΥ ALEXANDER HADITAGHI
“Σήμερα μίλησα με τούς ιδιοκτήτες της ΠΑΕ. Τους είπα ότι με ενδιαφέρει πολύ να αναλάβω τον έλεγχο της ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΟΚ και να βεβαιωθώ ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να υπάρχει. Καταλαβαίνω ότι θα χρειαστεί ένα σημαντικό ποσό (1.000.000+ ευρώ) για να πληρώσουμε την συμμετοχή μας στον πρωτάθλημα, να προσλάβουμε έναν εξαιρετικό προπονητή και να βάλουμε μπροστά για το πρωτάθλημα. Μία ομάδα πού θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Superleague. Η ομάδα πρέπει επίσης να κάνει σημαντική δουλειά για να βοηθήσει την ακαδημία ποδοσφαίρου, να επισκευάσει το γήπεδο, να βάλει μια καλή ομάδα μάρκετινγκ/υποστήριξης και να δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση με την πόλη της Καβάλας.
Δυστυχώς όμως οι ιδιοκτήτες θέλουν αυτά τα χρήματα για τον εαυτό τους. Έτσι ακόμα και αν κάνω ένεση χρημάτων στον σύλλογο αυτά θα πάνε σε αυτούς και όχι στην ομάδα, τους παίκτες, τον διευθυντή και όλες τις υπόλοιπες ανάγκες. Τα χρήματα δεν θα δαπανηθούν για να κάνουν την ομάδα μεγαλύτερη αλλά για να κάνουν τούς ιδιοκτήτες πλουσιότερους. Αυτό μου έγινε σαφές σήμερα το πρωί όταν είχα μια συνάντηση μαζί τους. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας και όλους στην Καβάλα. Δεν θέλω όμως να βοηθήσω τους πλούσιους ιδιοκτήτες της ομάδας. Η στάση τους και η τιμή τους δεν άλλαξε σε σχέση με αυτή προ δύο ετών. Είναι λυπηρό και απογοητευτικό. Ανυπομονούσα για αυτή την πρόσκληση και ευκαιρία.”
Πηγή: KavalaPoint.gr
spot_img

Διαφημίσεις