Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου, 2025
Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου, 2025

Μήνυση και αγωγή κατά του Haditaghi από Αντωνίου, Δεληκάρη και Πετρόπουλο

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του νέου ιδιοκτήτη του ΑΟΚ Alexander Haditaghi κατέθεσαν τα δύο μέλη της προηγούμενης διοίκησης, Αντώνης Αντωνίου και Σωτήρης Δεληκάρης καθώς και ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965, Πέτρος Πετρόπουλος, με αφορμή δήλωση του Ιρανοκαναδού επενδυτή που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο τις πρωινές ώρες της Τρίτης (26/10).

Τα μέλη της πρώην διοίκησης κατέθεσαν την μήνυση στην Εισαγγελία Καβάλας, συνοδευόμενοι  από τον πρώην υπάλληλο της Καβαλιώτικης ΠΑΕ, Διαμαντή Κωνσταντάρα και τον πρώην νομικό σύμβουλο, Χαράλαμπο Κούφατζη, ενώ έχουν την νομική υποστήριξη του γνωστού νομικού και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισας, Αλέξη Κούγια.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟΚ Alexander Haditaghi, σε μία ιδιαίτερα σκληρή γραπτή δήλωση στα αγγλικά, καταφέρεται με «βαρείς» χαρακτηρισμούς τόσο κατά του κ. Πετρόπουλου όσο και των πρώην μετόχων της ομάδας (πλην του κ. Κατσαμακίδη), προτείνοντάς τους «να ακούσουν οι ίδιοι τις συμβουλές τους και να φύγουν τώρα από αυτή την πόλη».

Προηγήθηκε δήλωση του Πέτρου Πετρόπουλου σε τοπικό ΜΜΕ, με την οποία επέρριπτε ευθύνες στον κ. Haditaghi για την κατάσταση της ομάδας της Καβάλας, καθώς όπως είπε, «οδήγησε τα πράγματα σε μία έκρυθμη κατάσταση» και καλούσε τον ίδιο και του συνεργάτες του «να φύγουν με αξιοπρέπεια γιατί δεν έχουν θέση στην πόλη».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στις 11 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Καβάλα

Στις 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση για...

Απαράδεκτος ο «ξαφνικός θάνατος» των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ

Λευτέρης Κυριακίδης: Οποιαδήποτε αναπροσαρμογή ή τροποποίηση θα πρέπει να...

Ο Δήμος Καβάλας να βρει άλλους τρόπους για να αυξήσει τα έσοδά του   

Θόδωρος Χατζηχρήστος: Θεωρούμε άδικη την αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων...

Γεμάτος μωρομάντηλα ο αγωγός αποχέτευσης στην Βενιζέλου

Με πρόστιμα απειλεί ο Απόστολος Χρόνης Απίστευτες ποσότητες μωρομάντηλων συνέλεξαν...

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Πιερία και Πέλλα

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας...

Πρόσκληση συμμετοχής στη διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στη νότια Γερμανία

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων...

Ημερίδα για το Ιστορικό Κέντρο της Ελευθερούπολης

Το Σάββατο 1/11/2025 στο Αμφιθέατρο Φρίξος Παπαχρηστίδης στην Ελευθερούπολη,...