Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου, 2026
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου, 2026

Ανοιχτός και νόμιμος ο σύνδεσμος «Γαλάζιοι Αργοναύτες»

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Από τον σύνδεσμο «Γαλάζιοι Αργοναύτες» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλο τον οπαδικό και φίλαθλο κόσμο του ΑΟΚ για ότι αφορά τους Γαλάζιους Αργοναύτες στο θέμα της αδειοδότησης μας.

Είναι αλήθεια πως όλοι οι σύνδεσμοι-Λέσχες Φιλάθλων στην Ελλάδα υποχρεούνται τον μήνα Ιούλιο να στείλουν στην ΓΓΑ τα απαραίτητα έγγραφα για να τους δοθεί η άδεια που θα τους νομιμοποιήσει.

Με τον καινούργιο όμως νόμο τα έγγραφα πρέπει πλέον να στέλνονται κάθε Γενάρη πράγμα για το οποίο δεν είχαμε την απαραίτητη ενημέρωση και έτσι ειδοποιηθήκαμε καθυστερημένα. Παρόλα αυτά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να μαζέψουμε τα έγγραφα κατόπιν συνεννόησης με την ΓΓΑ και να τα στείλουμε. Εκεί υπήρχε μια καθυστέρηση άνευ λόγου και έτσι η αστυνομία έπρεπε να μας σφραγίσει. Το θέμα ουσιαστικά τελείωσε όταν το όλο θέμα δημοσιοποιήθηκε και o απλός και όχι μόνο κόσμος θέλησε να βοηθήσει.

Ευχαριστούμε όλους εσάς τους απλούς καθημερινούς ΑΟΚτσίδες που ενδιαφερθήκατε όπως επίσης τους κυρίους Μακάριο Λαζαρίδη βουλευτή Καβάλας που η συνεισφορά του όπως φάνηκε ήταν απαραίτητη τον κ. Θόδωρο Μαρκόπουλο πρώην αντιπεριφερειάρχη Καβάλας ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια είναι μέλος των Γαλάζιων Αργοναυτών καθώς επίσης τον κ. Γιώργο Καλαντζή πρώην πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, αλλά και τον διευθυντή της αστυνομίας Καβάλας κ. Καραμανλή Γιάννη .

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΑΟΚ έμεινε σφραγισμένος για 4 ώρες και πλέον είναι και πάλι επίσημα ανοιχτός και νόμιμος καθώς σήμερα μας ήρθε επίσημα η άδεια αλλά και δυνατότερος.

Τέλος καλούμε όλους εσάς τους απλούς Καβαλιώτες να στηρίξετε τους Γαλάζιους Αργοναύτες αλλά και τον ΑΟΚ με την παρουσία σας στον σύνδεσμο αλλά και σε όλα τα γήπεδα που αγωνίζονται όλα τα τμήματα του ΑΟΚ σε ποδόσφαιρο μπάσκετ Βόλλει και wheelchair.

Δυνατοί Γαλάζιοι Αργοναύτες δυνατός ΑΟΚ..

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Σύμφωνα με το, με αριθμό 2/2026, Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης...

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Παναγιώτης Μαμτσαδέλης, εκπροσωπώντας...

Στην οδό Βενιζέλου θα γίνει φέτος η «Αλφαβητοπαρέλαση»

Απόστολος Μουμτσάκης: Μεγάλη και φέτος η συμμετοχή μαθητών /...

Συνεργασία Δήμου Καβάλας και ΤΕΕ-ΑΜ για την αξιοποίηση του Παλιού Ωδείου

Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται Δήμος Καβάλας και Τ.Ε.Ε. Ανατολικής...

Επανασύνδεση με τα Παιδιά μας

Όταν η σχέση ραγίζει, αλλά δεν τελειώνει Γράφει ο Ψυχολόγος-Σύμβουλος...

Οι διαφορές των αναδόχων καθυστέρησαν την συντήρηση των σχολικών κτηρίων

Για την υπογραφή της σύμβασης του έργου ''Συντηρήσεις Σχολικών...

Σεμινάρια αντιμετώπισης πυρκαγιάς σε ηλεκτρικά ή υβριδικά οχήματα

Τον Μάρτιο ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων αντιμετώπισης πυρκαγιάς...

Προσπάθειες για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου από την Ένωση Ξενοδόχων Θάσου

Για τις προσπάθειες που καταβάλλει η νέα διοίκηση της...