Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παρελθόν για τον ΑΟΚ ο Άλεξ Χαντιτάτζι

Ημέρα:

spot_img

Την αποχώρησή του από την ΠΑΕ ΑΟΚ ανακοίνωσε ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης της Άλεξ Χαντιτάτζι με ανάρτηση του στο fb.

Στην ανάρτησή του αναφέρει σχετικά:

«Ποτέ δεν ξεχνάμε την πρώτη μας αγάπη και η πρώτη μας καρδιά ραγίζει. Όσον αφορά το Ποδόσφαιρο η Καβάλα είναι η πρώτη μου αγάπη και θα παραμένει πάντα μέρος της καρδιάς μου. Εδώ ένιωσα ερωτευμένος με μια πόλη και ένιωσα ερωτευμένος με ένα όνειρο!

Δυστυχώς αυτό το όνειρο στην Καβάλα δεν θα υπάρχει πια για μένα. Τις επόμενες 4-6 εβδομάδες η ομάδα μου και εγώ θα εργαστούμε για μια ομαλή μετάβαση και μια έξοδο από την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας. Σε αυτό το διάστημα θα φροντίσουμε να έχουμε τηρήσει όλες τις προηγούμενες δεσμεύσεις μας και να έχει κατεύθυνση, υποστήριξη και σταθερότητα η ομάδα

Τους τελευταίους 11 μήνες στην Καβάλα, είχα και αρκετές πληγές και απογοητεύσεις. Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν οι κενές υποσχέσεις του δημάρχου, των αντιδημάρχων και λίγων άλλων πολιτικών. Μετά από 11 μήνες, ακόμα δεν έχω σωστή μακροχρόνια μίσθωση για να παίξω στο γήπεδο. Αυτή η μίσθωση και πολλές από τις ζητούμενες αλλαγές αγνοήθηκαν από αυτή τη διοίκηση.

Είχα ζητήσει αρκετές σημαντικές βελτιώσεις και επισκευές για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των παικτών μας, των φιλάθλων μας και των επισκεπτών ομάδων μας. Δεν πρόκειται να είμαι μέρος μιας οργάνωσης που δεν μπορεί καν να προσφέρει ένα ζεστό ντους στους παίκτες της σε ένα μουχλιασμένο αποδυτήριο!

Πραγματικά πιστεύω ότι αν τα γυαλιά και τα παράθυρα των VIP κουτιών δεν αλλάξουν σύντομα, θα σκοτώσουν κάποιον αθώο οπαδό και δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό! Τις τελευταίες 3 εβδομάδες η ομάδα μου έχει προσεγγίσει την πόλη και το γραφείο του δημάρχου με την ελπίδα να πάρει μακροχρόνια μίσθωση αλλά και δέσμευση για αυτές τις κρίσιμες αλλαγές και για άλλη μια φορά αυτό το αίτημα αγνοήθηκε.

Ο αγώνας και οι προκλήσεις με 2 προηγούμενους ιδιοκτήτες της ποδοσφαιρικής ομάδας ήταν επίσης αποθαρρυντικός και αμφισβητήσιμος! Από σήμερα, ακόμα δεν έχω όλες τις μετοχές που υποσχέθηκαν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες να μου πουλήσουν για 1 ευρώ. Τους τελευταίους 11 μήνες, λειτουργώ με βάση την καλή μου πίστη. Επειδή είχα δώσει τον λόγο μου στην πόλη. Επιπλέον οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες και ο τύπος τους χρησιμοποίησαν τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια και έναν άλλο δικηγόρο για να μου κάνουν μήνυση όταν αμφισβήτησα τι έχει συμβεί στον ΑΟΚ Καβάλας αφού έφυγαν από την ομάδα. Αυτό το θέμα είναι ακόμα στα δικαστήρια.

Για να εξασφαλίσουμε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μια δυνατή ομάδα φέτος και για τα επόμενα χρόνια, δημιουργήσαμε ένα season pass promotion με 4 ΕΥΡΩ ανά παιχνίδι συνολικά 65 ΕΥΡΩ. Οι χαμηλότεροι στη χώρα! Τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχουμε δεσμευτεί μόνο για 280 πάσες διαρκείας. Επικοινωνήσαμε και με 52 επιχειρήσεις στην Καβάλα για χορηγία και δεν πήραμε ούτε μια χορηγία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς, τους υποστηρικτές και πολλούς από τους φίλους που έκανα σε αυτή την όμορφη πόλη. Θα μου λείψετε όλοι σας.

Είμαι ανοιχτός σε άλλες ευκαιρίες ποδοσφαιρικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα σε Super League και Super League 2. Ανεξάρτητα από αυτό η καρδιά μου θα αιμορραγεί πάντα μπλε και η Καβάλα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ταξίδι που κάναμε μαζί»!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...