Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Η καταξίωση του Νίκου Καραμπετάκη άργησε να έρθει, όμως ήρθε και τον δικαίωσε απόλυτα

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Όλοι οι Καβαλιώτες – τέλος πάντων – όσοι μείναμε πλέον γνωρίζουμε ποιος ήταν ο Ανέστης Καραμπετάκης. Για όσους δεν τον γνωρίζουν και δεν γεννήθηκαν εδώ να τους ενημερώσω ευθύς αμέσως. Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ελληνικού ποδοσφαίρου της ποδοσφαιρομάνας Καβάλας, το ίδιο και όταν έγινε προπονητής.

Παράλληλα ήταν σωστός οικογενειάρχης και μαζί με την σύζυγο του Μαρία ανέθρεψαν με τον καλύτερο τρόπο 3 παιδιά. Την Νίκη, τον Νίκο και την Βάσια. Ο Ανέστης διεκρίθη και στον πολιτικό στίβο ως Αντιδήμαρχος του μοναδικού στο είδος του δημάρχου αείμνηστου Αθανασιάδη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ η ατυχία χτύπησε την δακτυλοδειχτούμενη οικογένεια πολύ νωρίς. Ο Θεός μάλλον χρειαζόταν διπλά του τον άξιο Ανέστη στα 63 του κα την 32 ετών Βάσια και τους πήρε στον παράδεισο να συνεχίσουν το έργο τους αιωνίως.

Το βάρος ασήκωτο για την μητέρα κυρίως αλλά για την Νίκη και τον Νίκο. Όμως η ζωή συνεχίζεται και οι δύο εναπομείναντες ορκίστηκαν ότι θα κάνουν το παν ώστε να απαλύνουν τον πόνο της κυρίας Μαρίας. Και τήρησαν τον λόγο τους. Η Νίκη οικογενειάρχης και καταξιωμένη καθηγήτρια της Μέσης εκπαίδευσης και ο Νίκος καταξιωμένος πλέον προπονητής ποδοσφαίρου με σωρεία προτάσεων και σωστός οικογενειάρχης βεβαίως. Τον περασμένο μήνα ο εν λόγω τεχνικός αφού ψηφίστηκε εδώ και βγήκε ηγεσία του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Καβάλας πρόεδρος, έκανε ένα ακόμη βήμα καταξίωσης. Εξελέγη και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας προπονητών ποδοσφαίρου!!! Δηλαδή η καταξίωση του άργησε πολύ να έρθει όμως ήρθε και τον δικαίωσε απόλυτα.

Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε την παροιμία «Ουδείς προφήτης στον τόπο του». Αυτή ταιριάζει στον Νίκο αφού στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε οι «εγκέφαλοι» δεν του έδωσαν την πρέπουσα σημασία. Βέβαια και άλλοι ήταν και θα είναι στην θέση του Νίκου όσο εμφανίζονται άνθρωποι άσχετοι με το αντικείμενο!! Τώρα έχουν και μια επιπλέον δικαιολογία. Έχουμε τον κορωνοϊό, μας μένει καιρός για τέτοια πράγματα; Απάντηση. «Για γλέντια όμως μας μένει».

Αυτή την στιγμή ο Νίκος Καραμπετάκης συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων προπονητών Ελλήνων φυσικά της χώρας!! Τα παιχνίδια που παρακολούθησα έστω αυτά τα λίγα έβγαλα τα συμπεράσματα μου. Να θυμίσω 59 χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους και αυτά που είδα στην διεύθυνση του αγώνα από τον Νίκο στην θέση του τεχνικού οδηγού με θύμισαν τον Ανέστη. Κατ’ αρχάς η εργατικότητα του δεν έχει ταίρι. Είτε ήταν ο πρώτος ή βοηθός αυτού τα έδινε όλα!! Όμως σαν πρώτος μπορούσε με μια αλλαγή να αλλάξει την ροή του αγώνα!! Αυτό είναι όπως λέει και ο άσπονδος «φίλος» μας Ερντογάν «Ανέστη μπιτσίμ». Βέβαια όποιος διαφωνεί με τα γραφόμενα μου δικαίωμα του. Για μένα ο Νίκος Καραμπετάκης είναι «Σούπερ».

VERITE 52 ANNE

Διαφημίσεις