Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Motocross Κρηνίδες: Τραυματίστηκε μετά από άσχημη πτώση ο Μανώλης Κρητικός

Ημέρα:

spot_img

Τη λάμψη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross που διεξήχθη στην πίστα των Κρηνίδων Καβάλας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή 130 μοτοσυκλετιστών, επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του διακεκριμένου αθλητή, Μανώλη Κρητικού.

Ο νεαρός αναβάτης τραυματίστηκε την Κυριακή και όπως μετέφερε στο GRTimes ο πρόεδρος του ΑΜΟΚ (Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Ομίλος Κρηνίδων), Θέμης Καλπακίδης, «είχε μία άσχημη πτώση σε ένα άλμα, προφανώς κάνοντας κάτι λάθος. Ήταν μία άτυχη στιγμή για το παιδί, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Όπως όμως πληροφορούμαστε, ο διακεκριμένος αθλητής εγχειρίστηκε και όλα πήγαν καλά. Δυστυχώς, ατυχήματα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο άθλημα και σε τέτοιους αγώνες, υψηλού επιπέδου».

Σύμφωνα με τον κ. Καλπακίδη, ο ΑΜΟΚ στάθηκε δίπλα στον Κρητικό στέλνοντας φιάλες αίματος στο νοσοκομείο, ενώ όπως ο ίδιος είπε «θέλαμε να είμαστε και με φυσική παρουσία κοντά του, αλλά δε μας το επέτρεψαν οι γιατροί διότι ο Μανώλης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν τα πρωτόκολλα προστασίας».

Όπως ωστόσο αναφέρει ο πρόεδρος του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κρηνίδων, «η πίστα είναι ασφαλής, εφαρμόζουμε όλα όσα μας ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μοτοσυκλετιστών και πληρούμε όλες τις προδιαγραφές».

Στη ΜΕΘ βρίσκεται ο αναβάτης

Τη δική τους μάχη έδωσαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Καβάλας, προκειμένου να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που αποκόμισε από την πτώση του ο Μανώλης Κρητικός.

«Το χειρουργείο του Μανώλη κράτησε 8,5 ώρες και πήγαν όλα καλά», γνωστοποίησε στο GRTimes ο διοικητής του νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης.

«Ο αθλητής βρίσκεται στη ΜΕΘ, ως είθισται μετά από τέτοιου είδους επεμβάσεις», σημείωσε ακόμη ο ίδιος, περιγράφοντας παράλληλα ότι «η αποκατάσταση σε τέτοιες περιπτώσεις, αργεί αρκετά».

Σύμφωνα με τον κ. Κλειτσιώτη, ο αθλητής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας με πολλαπλά κατάγματα στα πόδια, ενώ ο ίδιος επιβεβαίωσε παράλληλα πως ο Μανώλης Κρητικός κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Πρόκειται πάντως για ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό σε αγώνα motocross, έπειτα από όσα συνέβησαν σε αγώνα που διεξήχθη στα Γιαννιτσά στις 17 Οκτωβρίου του 2021. Τότε, μια μηχανή, έπειτα από άλμα, έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη.

Εκεί όμως υπήρχε και μία μεταλλική κολώνα, η οποία υποχώρησε και έπεσε πάνω σε δύο από τους θεατές, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους.

Πηγή: kontranews.gr/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...

Μητρόπολη ΦΝΘ: Εορταστική εκδήλωση για την εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής

Κάθε χρόνο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος...

Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ: Επαφές για περαιτέρω βελτίωση των σχέσεων με την Ρουμανία

Την γενική πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Carmen...