Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

KAVALA BC: Βρήκε παίκτες που συγκροτούν ομάδα υψηλών προδιαγραφών

Ημέρα:

spot_img

Ούτε το πιο αισιόδοξο μέλος του Δ.Σ της τοπικής ομάδας μπάσκετ στην Ομοσπονδιακή Α2 ανδρών δεν θα πίστευε εξ αρχής ότι η KAVALA BC θα έκανε τέτοια ομάδα!!!

Οι μεταγραφές που πραγματοποίησε εξαρχής βγήκαν όλες καλές και έτσι μπορεί από τώρα το υπό τον κ. Βαγγέλη Παππά Δ.Σ να αισθάνεται ευτυχισμένο!!! Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και για το τεχνικό τιμ υπό την ηγεσία του κ. Νίκου Πενταζίδη!!

Έτσι η ομάδα των λίγων αλλά φανατικών Καβαλιωτών φιλάθλων (όσων έμειναν σ’ αυτή την πόλη βέβαια) άρχισε με νίκες και θα συνεχίσει με νίκες!!!

Για τους άπιστους αρκεί να κατέβουν στο κλειστό γήπεδο της Καλαμίτσας «Α. ΔΗΜΟΓΛΟΥ» για να δουν ιδίοις όμασι του λόγου το αληθές. Μετά τον εκτός έδρας θρίαμβο μέσα στο Χαϊδάρι επί της Δάφνης συνέχισαν με τον ανεπανάληπτο θρίαμβο εντός έδρας επί του πολυδιαφημισμένου Αμαρουσίου που άφησε άφωνους την πρωτεύουσα!!!

Μια ομάδα που «σπρώχτηκε» για μία ακόμα φορά από την διαιτησία των κ.κ Εφραιμίδη, Χατζημπαλίδη, Μαραμή, (από Κατερίνη οι δύο πρώτοι και από την Λάρισα ο 3ος) που για το 1ο ημίχρονο καταστρατήγησαν κάθε κανονισμό του μπάσκετ!!

Στο 2ο ημίχρονο παραδόξως συμμορφώθηκαν και η καλύτερη Καβάλα σάρωσε το Μαρούσι αφήνοντας στήλη άλατος τους φιλοξενούμενους που κατέφυγαν σε νταηλίκια και κουτοπονηριές απαράδεκτες για ομάδα με ιστορία!! Στατιστικά να αναφέρω ότι οι παίκτες του Νίκου Πενταζίδη στο 2ο ημίχρονο ανέβασαν όλα τα ποσοστά σε όλες τις κατηγορίες!!!

Συγκεκριμένα ενώ στο 1ο μισό του παιχνιδιού δεν πέτυχαν κανένα τρίποντο, στο 2ο μισό πέτυχαν οκτώ!!! Όλα ξεκινούσαν από την φοβερή άμυνα που αιχμαλώτισε κυριολεκτικά τα ατού του αντιπάλου. Όταν άρχισαν και οι αιφνιδιασμοί εκεί το Μαρούσι ήταν για λύπηση. Τι και αν ο 44αρης Γιάννης Γκαγκαλούδης πέτυχε τα 6 από τα 15 τρίποντα της ομάδας του που αποδείχτηκε ότι δεν έφθαναν!!

Ποιον να ξεχωρίσεις από τους παίκτες της τοπικής ομάδας; Όλοι ήταν υπέροχοι!!! Φανταστείτε να έπαιζε και ο Δρόσος που στο 1ο παιχνίδι εκτός πέτυχε 20 πόντους!! Ήταν τραυματίας αλλά σήμερα στην Αθήνα και στο γήπεδο του λόφου του Στρέφη θα δώσει το παρών. Αντίπαλο ένα άλλο «χαϊδεμένο» παιδί της διαιτησίας ο επίσης ιστορικός Τρίτωνας. Η τριάδα των διαιτητών αποτελείται από τον διεθνή Παναγιώτου και τους Ελευθεριάδη-Λογοθέτη.

Η ομάδα της Ελευθερουπόλεως που κέρδισε στην έδρα της τον αντίπαλο της Καβάλας το Σάββατο που πέρασε με 1 πόντο παρακαλώ θα παίξει στο Ναύπλιο. Αντίπαλος ο Οίαξ που κάνοντας ένα «ξεκαθάρισμα» παικτών δήλωσε την τελευταία ώρα συμμετοχή και παίζει με εφηβική ομάδα!! Έτσι η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου πάει για σίγουρη νίκη. Τέλος διαιτητική τριάδα είναι οι Μελαπίδης, Ζιώγας, Κανταράτος.

Αύριο αγωνίζεται η γυναικεία ομάδα της Καβάλας Πάνθηρες. Εκτός έδρας και συγκεκριμένα στην Πυλαία με τον επίσης ιστορικό Εθνικό. Αν η ομάδα του Βαγγέλη Καρατσομπάνη αγωνιστεί πλήρης δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Διαιτητές οι Γερακενίδης, Κόνης. Καλή Επιτυχία σε όλους!!!

VERITE’ 53 ANEE’

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι απαιτεί ο δήμος Καβάλας από τους δημότες για την πυρασφάλεια

Συνέντευξη Τύπου για τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος που...

Εξιχνιάστηκαν 5 απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Καβάλας

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος...

Έκανε το σπίτι του θερμοκήπιο καλλιέργειας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24-4-2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,...

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...

Κ. Σιμιτσής: Δεν ασχολούμαι με τον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας

Κατηγορηματικά διαψεύδει ότι θα αναλάβει ως νομικός τους επαγγελματίες...