Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Λαύριο και Προμηθέας παίζουν το μπάσκετ του αιώνα

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Από τότε που άρχισα να βλέπω το άθλημα του μπάσκετ, αυτό ντε με την πορτοκαλί μπάλα, αρχίζοντας από τα χωμάτινα τερέν και φθάνοντας στα απαστράπτοντα παρκέ τέτοιο μπάσκετ δεν έχω ξαναδεί πιστέψτε με! Εδώ και 70 χρόνια ήτοι από 6 χρονών (εγώ δεν κρύβω τα χρόνια μου) δύο ομάδες σαν το Λαύριο και τον Προμηθέα να παίζουν το μπάσκετ του αιώνα πιστεύω ότι δεν θα τύχει να ξαναδώ!

Τόσο η ομάδα της νότιας Αττικής όσο και της μεγαλουπόλης των Πατρών παίζουν τέτοιο μπάσκετ που οι τρεις θεωρούμενοι «μεγάλοι» ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός όχι μόνο δεν αξίζει να λέγονται πρώτοι στην πραγματικότητα, αλλά ούτε και στα όνειρα τους!!!

Ναι και δεν θα υπερβάλλω καθόλου! Αυτή την στιγμή δυστυχώς παίζουν μεταξύ τους στα πλέιοφ και βρίσκονται στα 2-2! Αναφέρω το «δυστυχώς» διότι ένας θα κερδίσει και ένας θα χάσει. Ουσιαστικά όμως στην καρδιά μου και οι δύο θα είναι οι νικητές!

Σήμερα λοιπόν θα αναμετρηθούν σε ένα τιτάνιο παιχνίδι στο γήπεδο του Λαυρίου και άσχετα ποια ομάδα θα κερδίσει στο τέλος θα αγκαλιασθούν όλοι μαζί κλαίγοντας από συγκίνηση για το θέαμα που προσέφεραν. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον «πολύ» Παναθηναϊκό και εκεί θα «καθαρίσει το ρύζι από την πέτρα». Ας παίξει η διαιτησία ακριβοδίκαια και αντρίκια και θα σας πω μετά ποιος πήρε το πρωτάθλημα! Μάκης Γιατράς και Χρήστος Σερέλης είναι δύο προπονητές που όμοιους δεν έχει βγάλει αυτός εδώ ο μαρτυρικός τόπος! Θα είναι προπονητές του Προμηθέα και του Λαυρίου ακόμα και μετά θάνατον (κτύπα ξύλο). Έχουν κάνει τέτοια δουλειά που ούτε οι συνάδελφοι τους Έλληνες, ούτε οι ξένοι δεν μπορούν να κάνουν. Αν σκεφτούμε ότι αντιμετώπισαν τα μεγαλύτερα προβλήματα και οι δύο τότε είναι οι ημίθεοι του αθλήματος!

Η πανδημία του Covid-19 πρώτα – πρώτα Λαύριο και Προμηθέα χτύπησε. Συν τους τραυματισμούς και εδώ πρέπει να εξάρουμε και την ποιότητα των ιατρικών τιμ και των δύο ομάδων. Ποιους παίκτες να ξεχωρίσεις και από τις δύο ομάδες που τιμούν την Ελλάδα;

Τιμής ένεκεν ας τους αναφέρω, με κίνδυνο βέβαια να ξεχάσω κανέναν. Από το Λαύριο οι Έλληνες Μουράτος, Γερομίχαλος, Περσίδης, Μαστρογιαννόπουλος και Κάρτερ, Κόζι, Ντιαλό, Ντέϊβις, Σάβαζ, Ανοσίκε.

Από τον Προμηθέα τους Έλληνες Χριστοδούλου, Γιαννόπουλο, Λούντζη, Αδερφούς Αγραβάνη και Αδερφούς Γκραντ, Φορντ, Κλαβέλ, Αγκμπελίζ.

Σήμερα λοιπόν στις 8 το βράδυ από την συχνότητα του κρατικού καναλιού ΕΡΤ-3 θα έχετε ειδικά όσοι ακόμα δεν έχετε δει τις δύο αυτές ομάδες το μπασκετικό θέαμα της ζωής σας!

Ο νικητής θα πάει στον τελικό και αυτός που θα χάσει θα είναι ο άξιος ηττημένος. Λαύριο και Προμηθέας θα τα δώσουν όλα για το θέαμα που όμοιο νομίζω όσο θα ζούμε δεν θα συναντήσουμε!!!

VERITE’ 53 ANEE’

spot_img

Διαφημίσεις