Κυριακή, 19 Οκτωβρίου, 2025
Κυριακή, 19 Οκτωβρίου, 2025

Πως θα γίνονται οι διοργανώσεις beach volley νέων της Περιφέρειας

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έχει εκδώσει τις Προκηρύξεις των Πανελλήνιων Πρωταθλήματος Beach Volley 2018 για τις Κατηγορίες Παίδων- Κορασίδων Κ17 και Εφήβων- Νεανίδων Κ19.

Από τα τουρνουά που θα διοργανωθούν, θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ένωση Σωματείων Θράκης- Ανατολικής Μακεδονίας (ΕΣΠΕΘΡΑΝΜΑΚ) στο Τελικό τουρνουά του Πρωταθλήματος Beach Volley Παίδων- Κορασίδων Κ17 που θα διεξαχθεί το τριήμερο 27-29 Ιουλίου στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας και στο Τελικό τουρνουά Εφήβων- Νεανίδων Κ19 που θα διεξαχθεί το τριήμερο 3-5 Αυγούστου στις Ράχες Φθιώτιδας.
 
Με την Ειδική Προκήρυξη της ΕΣΠΕΘΡΑΝΜΑΚ, που θα κοινοποιηθεί μόλις εγκριθεί από την ΕΟΠΕ, οι Τελικοί της Περιφέρειας προβλέπεται να γίνουν για την Κατηγορία Κ17 το διήμερο 14-15 Ιουλίου και για την Κατηγορία Κ19 το διήμερο 21-22 Ιουλίου. Αν υπάρχει ενδιαφέρον από σωματεία της Ένωσης, μόνα ή σε συνδυασμό με άλλο Φορέα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτης, Εταιρεία κλπ), για τη διοργάνωση τουρνουά Beach Volley, Juniors Regional, OPEN ή FINAL, πρέπει να το δηλώσει στην Ένωση το συντομότερο δυνατόν.
 
Υπενθυμίζεται ότι, για να αναγνωριστούν οι διοργανώσεις Regional σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία, θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε επίσημους διαιτητές και φύλλο αγώνος και οι συμμετέχοντες αθλητές να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ. Επίσης, εφόσον η διοργάνωση πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή συνδιοργανωτή Φορέα, αυτός θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένος από την ΕΟΠΕ και η διοργάνωση να λάβει χώρα σε πιστοποιημένη εγκατάσταση που πληροί τις προδιαγραφές όπως περιλαμβάνονται στον Κανονισμό του αθλήματος (διαστάσεις 8Χ16 με ελάχιστο 2μ ελεύθερη ζώνη, άμμο 30εκ κλπ). Τέλος, θα πρέπει σε όλες τις διοργανώσεις να υπάρχει παρουσία γιατρού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Υπάρχουν δύο βασικά εμπόδια για την αξιοποίηση του «Διονύσου»

Για τα εμπόδια που υπάρχουν όσον αφορά την αξιοποίηση...

Το θέμα αποσύρθηκε αλλά η αύξηση στο τέλος παρεπιδημούντων θα γίνει

Αποσύρθηκε από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, η...

Ολοκληρώθηκε επιτέλους η πλατεία Καπνεργάτη!!!     

Αλέξης Γούλας: Το σοβαρό ζήτημα είναι πλέον η διαφύλαξη...

Οι επαγγελματίες ζητούν ανάκληση της απόφασης για αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων

Την ανάκληση της απόφασης για αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων...

Όταν κανείς δεν λογαριάζει την αλήθεια

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος «Οι εξετάσεις πάσης φύσεως που μπορούν...

Άπαντες είναι ικανοποιημένοι από την λειτουργία της ΔΕΥΑΘ

Χωρίς προβλήματα υδροδότησης κύλησε η τουριστική περίοδος Χωρίς προβλήματα υδροδότησης...

Σκέψεις για περαιτέρω αξιοποίηση του Εκθεσιακού Κέντρο της Ν. Καρβάλης

«Επειδή το Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης θα αναβαθμιστεί...

Μ. Λαζαρίδης: «Κάνουμε την αγορά εργασίας πιο δίκαιη, πιο ασφαλή, πιο σύγχρονη»

Τη ριζική βελτίωση των συνθηκών στην αγορά εργασίας κατά...