Tο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου κατατέθηκε από την ΕΠΟ στην FIFA προς έγκριση, η λίστα των προτεινόμενων διεθνών ανδρών και γυναικών διαιτητών για το 2018.
Ο Καβαλιώτης διαιτητής, Σταύρος Μάνταλος είναι και φέτος στους προτεινόμενους. Σε σχέση με την περυσινή προτεινόμενη λίστα, όσον αφορά στους άνδρες διαιτητές, υπάρχει μία διαφοροποίηση, αφού αντί του Γεώργιου Κύζα προτάθηκε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος. Το ίδιο ισχύει και στους βοηθούς, με τον Βασίλειο Καμπούρη να αντικαθιστά τον Ευθύμιο Κούρεντα.
Θυμίζουμε πως ο Κύζας ανακοίνωσε πρόσφατα, μέσω επιστολή στην ΕΠΟ, την απόφασή του να αποσυρθεί από τη διαιτησία μετά την αφαίρεση του ονόματος του από τη Super League Σουρωτή. Ο Σιδηρόπουλος είναι διεθνής απ’ το 2011, ο Καλογερόπουλος απ’ το 2015, ενώ οι υπόλοιποι απ’ το 2016.
Η Καβάλα δεν έχει προτεινόμενο βοηθό αντίθετα με τη Θράκη όπου είναι ο Κούλα Χασάν από την Ξάνθη. Για το Μάνταλο είναι μια δικαίωση αφού κατά γενική ομολογία είχε θετικότατη παρουσία τη χρονιά που μας πέρασε.
Αναλυτικά η λίστα:
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Χαράλαμπος Καλογερόπουλος
Γεώργιος Κομίνης
Αναστάσιος Παπαπέτρου
Σταύρος Μάνταλος
Αλέξανδρος Αρετόπουλος
Ιωάννης Παπαδόπουλος
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΗΘΟΙ:
Πολυχρόνης Κωσταράς, Λάζαρος Δημητριάδης, Τρύφων Πετρόπουλος, Χασάν Κούλα, Ιωάννης Τουμπακάρης, Χρήστος Ακρίβος, Ηλίας Αλεξέας, Δαμιανός Ευθυμιάδης, Ιωάννης Σίπκας, Βασίλειος Καμπούρης.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Ελένη Αντωνίου, Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, Δήμητρα Τσαγανού.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΟΗΘΟΙ:
Χρυσούλα Κουρομπύλια, Γεωργία Κομισοπούλου, Παναγιώτα Κουτσουμπού, Ανδρονίκη Νιώτη.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ:
Βασίλειος Χριστοδούλης, Αντώνιος Αδαμόπουλος.
Γ.Νέλ.