Από τους άτυχους παίκτες την φετινή αγωνιστική περίοδο στάθηκε ο Γιώργος Μούκας, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο δάχτυλο στα μέσα Μαρτίου και στο παιχνίδι με το Παγκράτι, καταφέρνοντας να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις της Καβάλας.
Ωστόσο, και όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε και πάλι στο ίδιο σημείο, κινδυνεύοντας να χάσει τα πλέι άουτ, στα οποία όπως φαίνεται η Καβάλα θα μπει με μειονέκτημα έδρας.
Ο ίδιος ωστόσο, και μέσω της προσωπικής του σελίδας θέτει τον εαυτό του στην διάθεση του προπονητή του, αναφέροντας ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα και τους συμπαίκτες του: «Φέτος, ήμουν πολλές φορές άτυχος και είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, στα 21 χρόνια που παίζω μπάσκετ ποτέ ένας τραυματισμός δεν με έβγαλε εκτός, ακόμα και με σπασμένα δάχτυλα και με κατάγματα και με χτυπημένα πόδια. Το τέλος της σεζόν, θα το καθορίσω εγώ, ο προπονητής και ο γιατρός μου. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου, και τον κόσμο της Καβάλας, ούτως ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μας, η παραμονή στην Α2. Η Καβάλα δεν είναι για να παίζει Α2 λόγω ιστορίας (νίκη με ΠΑΟ), κόσμου και διοίκησης. Αυτό το «καράβι» θα φτάσει στην Ιθάκη και εγώ θα είμαι μαζί του μέχρι τέλους».
*** Ο Νίκος Πενταζίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα και με τον Σταύρο Κουμλέλη, ο οποίος γύρισε το δάχτυλο του, και θα μείνει προληπτικά εκτός στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, στην Καλλιθέα με τον Εθνικό.
Γιώργος Νελόπουλος