Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Τιμήθηκε ο Καβαλιώτης διαιτητής Σταύρος Μάνταλος

Ακολούθησε μας

Η ομάδα του Παγγαίου Όρους, η ομάδα που φέρει το όνομα του μεγάλου ευεργέτη της Ελευθερούπολης και της ευρύτερης περιοχής, Φρίξου Παπαχρηστίδη, ο ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ, τίμησε το λαμπρό αστέρι της Καβαλιώτικης διαιτησίας, κ. Σταύρο Μάνταλο, σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018.
Ο κ. Μάνταλος, ο οποίος ήταν μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Καβάλας, μετεγγράφηκε στο Σύνδεσμο Αθηνών το 1998, καθώς οι σπουδές του στην πρωτεύουσα ήταν προτεραιότητα. Από το 2010 βρίσκεται στην ανώτερη κατηγορία της ελληνικής διαιτησίας. Από το 2016 και μετά από πληθώρα σημαντικών παιχνιδιών όπου ήταν διαιτητής, η ΚΕΔ/ΕΠΟ τον προτείνει στις λίστες διαιτητών της UEFA και κοσμεί παράλληλα και τα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Κατά την βράβευση του, στην οποία παρέστησαν σύσσωμο το Διοικητικό Σύμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας, βουλευτές και εκπρόσωποι Α’ και Β’ βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νομού μας, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα στους βραβευμένους, καθώς ουδέποτε υπήρξα διαιτητής σε αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας, του ΦΡΙΞΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ. Θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την τιμή και την αναγνώριση στο πρόσωπό μου και σε όσα έχω καταφέρει στο χώρο της διαιτησίας. Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τη Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, η οποία βρίσκεται συνεχώς δίπλα μου και μου παρέχει την στήριξή της. Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε υγεία».
Σήμερα ο κ. Σταύρος Μάνταλος είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της Καβαλιώτικης διαιτησίας και του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου γενικότερα, του οποίου αποτελεί και αναπόσπαστο μέλος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα