Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Στ. Τσάμαρης και Δ. Ρουμελιώτης στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πριονίδη

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Δύο ακόμη υποψηφίους ανακοίνωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργος Πριονίδης.

Πρόκειται για τον Σταμάτη Τσάμαρη, πρόεδρο της ΑΕ Καβάλας και τον Δημήτρη Ρουμελιώτη, το νυν αντιπρόεδρο της ΕΠΣΚ και εκπρόσωπο του Βρασίδα Ν. Περάμου.

Ο Γιώργος Πριονίδης έχει ανακοινώσει άλλους 7 υποψηφίους, οι οποίοι είναι:

Μηλιάδης Ιωάννης (Πρόεδρος ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα)

Αμπατζής Δημήτρης (Πρόεδρος ΠΑΟΚ Καβάλας)

Πετσινάκης Σταύρος (Γραμματέας Θεαγένη Θάσου)

Αποστολακάκης Αναστάσιος (Αντιπρόεδρος Ασπίδας Πολυστύλου)

Ζερτελίδης Ανδρέας (Εκπρόσωπος ΠΑΟΚ Mundialito)

Σαλπιγκτής Σάββας (Εκπρόσωπος Ηρακλή Καβάλας)

Τζίκας Νεκτάριος (Εκπρόσωπος Μέγα Αλέξανδρου Φιλίππων).

Συγχαρητήρια της ΕΣΠΚ στις ομάδες Γ’ Εθνικής της Καβάλας

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρει θερμά τις ομάδες της δύναμής της που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ, ο ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ και ο Α.Σ. ΟΡΦΑΝΙΟΥ ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ εξασφάλισαν την παραμονή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μία αγωνιστική πριν το τέλος και θα συνεχίσουν να εκπροσωπούν το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο στις εθνικές κατηγορίες και τη σεζόν 2021-2022.

Πιο ειδικά, ο ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ απέδειξε για μία ακόμη χρονιά την ποιότητα της ομάδας του, καταλαμβάνοντας μάλιστα υψηλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα, δείχνοντας ότι αποκτά πλέον μόνιμη θέση στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Ο ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε στην αρχή της σεζόν, βρήκε τις δυνάμεις και τη μαχητικότητα να κερδίσει αυτό που του αξίζει. Από την πλευρά του, ο Α.Σ. ΟΡΦΑΝΙΟΥ ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ απέδειξε στην πρώτη του χρονιά στα μεγάλα σαλόνια της Γ’ Εθνικής, ότι μόνο τυχαία δεν βρέθηκε εκεί, κερδίζοντας το σεβασμό και μία θέση στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Σε μία ιδιαίτερη και δύσκολη, από κάθε άποψη, χρονιά οι ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις, δείχνοντας την ποιότητα του ποδοσφαιρικού υλικού τους και τις μεγάλες αντοχές του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου. Τα σπουδαία είναι μπροστά μας.

Θερμά συγχαρητήρια στους προέδρους, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και των τριών ομάδων για την προσπάθεια και το υψηλό αγωνιστικό τους προφίλ.

spot_img

Διαφημίσεις