Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Σοκ στην Καβάλα B.C, χάνει τη σεζόν ο Μανάκας!

Ακολούθησε μας

Ένας ακόμη πονοκέφαλος προστέθηκε στους ήδη αρκετούς για τον Νίκο Πενταζίδη, ενόψει του αγώνα «μπαράζ» με τους Μαχητές Πεύκων το Σάββατο (17.00’-Καλαμίτσα). Ο Μανάκας υπέστη οστικό οίδημα δευτέρου μεταταρσίου και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν!

Ο τεχνικός της Καβάλας πάντως τόνισε για το παιχνίδι με νόημα:

“Είναι ένα δύσκολο ματς, ένα ματς που παίζουμε στην ουσία όλη τη χρονιά. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε κατάλληλα έτσι ώστε να συνεχίσουμε να δείχνουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο. Για να έχουμε αβαντάζ με τους Μαχητές θέλουμε τη νίκη με 4 πόντους. Την τελευταία αγωνιστική εμείς παίζουμε στον Εθνικό και οι Μαχητές με τον Αστακό. Εφόσον κερδίσουμε με 4 πόντους τους Μαχητές, θέλουμε και νίκη μέσα στον Εθνικό για τη 12η θέση. Πρέπει να πάμε στα πλέι άουτ με 1-1 νίκες με τους Μαχητές. Αν χάσουμε το Σάββατο, θα είναι μια καταστροφική ήττα για μας…”, τόνισε ο τεχνικός της Καβάλας και πρόσθεσε αναφορικά με την παρουσία του κόσμου:” Θέλουμε πιο γεμάτο γήπεδο με παλμό. Να δίνει ώθηση τους παίκτες. Έχουμε ένα νεανικό σύνολο. Πρέπει να γεμίσει η Καλαμίτσα. Είναι ματς ζωής η θανάτου που θα μας ακολουθήσει στα πλέι οφ”.

*** Από την «Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας» ανακοινώνεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για τον αγώνα ΕΝΚΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Απριλίου στις 17:00 είναι οι ακόλουθες:

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Ανατολική εξέδρα φιλοξενουμένων: Μαθητές ΟΛΩΝ των Σχολείων της Καβάλας Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων – Αθλητές Ακαδημίας: ΔΩΡΕΑΝ.

Γιώργος Νελόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα