Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Πανελλήνιοι αγώνες καλαθοσφαίρισης λυκείων Ελλάδας – Κύπρου στην Καβάλα

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Οι πανελλήνιοι αγώνες καλαθοσφαίρισης λυκείων Ελλάδας – Κύπρου θα διεξαχθούν στις 6, 7 και 8 Απριλίου στην Καβάλα, στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και στο κλειστό των Ποταμουδίων.

Τα σχολεία που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, όσον αφορά τα αγόρια, είναι το Λανίτειο λύκειο Λεμεσού, το 1ο ΓΕ.Λ. Γρεβενών, τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Λαμπίρη, τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Πάνου. Για τα κορίτσια, το λύκειο Κύκκου Β’ Λευκωσίας, το ΓΕ.Λ. Άργους Ορεστικού, το 3ο ΓΕ.Λ. Ηρακλείου, το 1ο ΓΕ.Λ. Βούλας και το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες ευκαιρία για την περαιτέρω προβολή της Καβάλας

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης το πρωί της Τρίτης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Καβάλας, πλαισιωμένος από τον αντιπεριφερειάρχη, Θόδωρό Μαρκόπουλο και τη δήμαρχο, Δήμητρα Τσανάκα, υπογράμμισε ότι η Διεύθυνση κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι αγώνες να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία κι ευχήθηκε να νικήσει ο καλύτερος. Εξέφρασε δε τη βεβαιότητά ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν σε φίλαθλο πνεύμα, όπως αρμόζει στους μαθητές.

Τόσο ο αντιπεριφερειάρχης, όσο και η δήμαρχος, επισήμαναν από την πλευρά τους τη σημαντικότητα των πανελλήνιων αγώνων καλαθοσφαίρισης λυκείων Ελλάδας – Κύπρου, τονίζοντας ότι θα είναι και μια ακόμη ευκαιρία για την περαιτέρω προβολή της Καβάλας σε άλλες περιοχές της χώρας, αλλά και της Κύπρου.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Την Τετάρτη στις 13.30,’θα γίνει ο προκριματικός κοριτσιών Κύπρου («Αλ. Δήμογλου»), στις 15.30’ο προκριματικός αγοριών Κύπρου («Αλ. Δήμογλου»), ενώ στις 18.30’θα ακολουθήσει τεχνική σύσκεψη στο ξενοδοχείο Γαλαξίας.

Στις 20.30’της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης και πάλι στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Την Πέμπτη στις 11 το πρωί θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός αγοριών και στη 1 το μεσημέρι ο δεύτερος («Αλ. Δήμογλου»).

Επίσης στις 11 ο πρώτος ημιτελικός κοριτσιών και στη 1 ο δεύτερος στο κλειστό των Ποταμουδίων. Στις 10 το πρωί της Παρασκευής στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» θα γίνει ο τελικός των κοριτσιών και στις 12, ο τελικός των αγοριών.

Επίσης, στις 10 ο μικρός τελικός των κοριτσιών στο κλειστό των Ποταμουδίων, ενώ στις 12 στο ίδιο στάδιο, ο μικρός τελικός των αγοριών.

Στις 2.30’ το μεσημέρι τέλος, θα γίνουν οι απονομές και η τελετή λήξης στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

spot_img

Διαφημίσεις