Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ο γνωστός Καβαλιώτης γυμναστής, Λεωνίδας Δημητρακόπουλος στο πλευρό του Αναστασιάδη

Ακολούθησε μας

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου από τον Άγγελο Αναστασιάδη, έως το τέλος του 2019 και την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Στο πλευρό του προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Άγγελου Αναστασιάδη θα είναι ο καβαλιώτης Λεωνίδας Δημητρακόπουλος ) ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γυμναστή. Οι δυο τους συνεργάστηκαν μαζί στον ΑΟΚ, στη Β` και την Α΄ Εθνική, ενώ ο Λεωνίδας ακολούθησε τον Άγγελο και σε επόμενες ομάδες που ανέλαβε.

Ποιος είναι ο Λεωνίδας Δημητρακόπουλος

Ο Λεωνίδας Δημητρακόπουλος είναι γεννημένος το 1966 στην Καβάλα . Απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας, αθλητής στίβου με Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ και συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα Στίβου στο Δέκαθλο, η οποία σταμάτησε αναγκαστικά όταν αποφοίτησε το 1988 από την Ακαδημία για να κάνει το μεταπτυχιακό του στο Boston University στην Αμερική. Από το 1991 και μετά εργάζεται επαγγελματικά σαν γυμναστής.

Ο ίδιος μας μίλησε για την σχέση του με τον νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό: “Η συνεργασία μου με τον άγγελο Αναστασιάδη ξεκίνησε το 1993 – 1994 στην ομάδα της Καβάλας .Η ομάδα ήταν στην Β’ Εθνική και εγώ ήμουν εκεί σαν γυμναστής, ήρθε ο Άγγελος και ανεβάσαμε την ομάδα μετά από 13 χρόνια στην Α΄ Εθνική. Την επόμενη χρονιά δεν πήγαμε καλά και διαλύθηκε η συνεργασία. Ξαναβρεθήκαμε το 1999 στον Παναθηναϊκό και από τότε είμαστε μαζί σε όσες ομάδες έχει δουλέψει. Έχουμε άριστη σχέση, είναι καταπληκτικός άνθρωπος, η συνεργασία μας εξαιρετική και ξέρουμε ο ένας τον άλλο πολύ καλά”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα