Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την δολοφονία στην Χρυσούπολη

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και...

Ένοπλη ληστεία με θύμα 18χρονο στο Ελαιοχώρι 

Ένοπλη ληστεία με θύμα 18χρονο έγινε σε σπίτι στο Ελαιοχώρι του...

Η ιστιοπλοϊκή ομάδα της Καβάλας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 470

spot_img

Ακολούθησε μας

Παρά τις αντιξοότητες και κόντρα στους χαλεπούς – σε όλους τους τομείς – καιρούς, τα πληρώματα της ιστιοπλοϊκής ομάδας της Καβάλας στην κατηγορία 470 (Kavala 470 Sailing Team), πιστά στις υποσχέσεις και τα όνειρά τους, θα συμμετάσχουν και φέτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 470 στην κατηγορία Master’s (2015 Master’s Cup). Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Tihany της Ουγγαρίας μεταξύ 2 και 8 Αυγούστου. Πρόκειται για τη δεύτερη συμμετοχή της Καβαλιώτικης ομάδας με πρώτη αυτή της περσινής περιόδου του 2014 στο Oberhoffen της Ελβετίας.

Η ομάδα αποτελείται από τα εξής δύο πληρώματα Βαγγέλη Πασχαλέρη (κυβερνήτης) – Γιάννη Προκοπίου (πλήρωμα) και τους Θάνο Αθανασιάδη (κυβερνήτης) – Χρήστο Σαγώνα (πλήρωμα), ενώ όλοι τους είναι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας.

Η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει όλους εκείνους, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βοήθησαν, ώστε να πραγματοποιηθεί και φέτος αυτή η αποστολή. Ιδιαίτερα ευχαριστήρια απευθύνει στο χορηγό της φετινής συμμετοχής, τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών «ΕΣΤΙΑ».

Σημαντική υπήρξε επίσης η οικονομική ενίσχυση όλων των φίλων και υποστηρικτών οι οποίοι αγόρασαν το μπλουζάκι της ομάδας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα