Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
spot_img

ΕΠΣΚ: Απαιτούνται γενναίες λύσεις για το Μητρώο της ΓΓΑ

Ημέρα:

Η Ε.Π.Σ.KABAΛΑΣ απέστειλε προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και στις ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας την παρακάτω επιστολή:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Φίλοι Πρόεδροι των Ε.Π.Σ. της χώρας,

Αγαπητέ υπουργέ, αγαπητοί συνάδελφοι πρόεδροι την ενώσεων, με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ, μία από τις ιστορικές ποδοσφαιρικές ενώσεις της χώρας μας, πάντοτε συνέβαλε με τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες και τις αποφάσεις της, τα μέγιστα προκειμένου να αξιοποιούνται προς όφελος των σωματείων μας και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου όσες τομές επιχειρούνται, όσες αξιώσεις υπάρχουν και οι οποίες θα δώσουν μία δυναμική που αξίζει σε όλους όσους ασχολούνται με αυτό. Λειτουργώντας μόνο με αυτή τη λογική, σταθήκαμε εξαρχής δίπλα στην προσπάθεια που ξεκίνησε και είναι σε εξέλιξη για την εγγραφή των σωματείων στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Την οδό αυτή άλλωστε ακολουθήσαμε, χωρίς δεύτερη κουβέντα, παροτρύνοντας τα σωματεία μας να επιταχύνουν όσες διαδικασίες προβλέπονταν για την εγγραφή τους και για τους λόγους αυτούς η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων μας έχει ενταχθεί στο σχετικό Μητρώο της ΓΓΑ, όπως επιτάσσει ο σχετικός νόμος.

Σήμερα όμως, όσα καταγράφονται και όλοι διαπιστώνουμε γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της χώρας μας σε καμία περίπτωση δεν μας προδιαθέτουν για να σκεφτούμε, τους χιλιάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, τους προπονητές που θα περάσουν στην αδράνεια, τους παράγοντες που «ματώνουν» οικονομικά, με ελάχιστα έσοδα, για να κρατήσουν σε λειτουργία και ζωντανές τις ομάδες τους.

Σίγουρα οποιαδήποτε νέα παράταση αν δοθεί ή μία απόφαση αναβολής των πρωταθλημάτων, δεν αποτελούν λύσεις στην παρούσα χρονική περίοδο.

Οι περιστάσεις απαιτούν γενναίες λύσεις ώστε οι ομάδες να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους και η πρώτη σέντρα για τη νέα περίοδο να δώσει νέο όραμα στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο.

Οφείλω μάλιστα να απευθυνθώ προσωπικά στον υπουργό κ. Αυγενάκη για να υπογραμμίσω ότι, ο χρόνος πιέζει, σφίγγει τον κλοιό γύρω από το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου, τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει σε μέγιστο βαθμό και η εξεύρεση άμεσα ουσιαστικής λύσης αποτελεί μονόδρομο.

Αποτελεί ανάγκη επιτακτική διότι τα ερασιτεχνικά γήπεδα χρειάζονται το «οξυγόνο» που θα αναπτερώσει τις ελπίδες για να δούμε εκ νέου το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να αποτελεί τον «πλούτο» του ελληνικού μας ποδοσφαίρου.

Με τιμή
Για την Ε.Π.Σ. ΚΑΒΆΛΑΣ
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Πριονίδης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ντίνος Κλειτσιώτης: Το 1 εκατ. που δεν πήγε να ψηφίσει είναι σε αναμονή

Ντίνος Κλειτσιώτης: Ο τρόπος φορολόγησης των αντικειμενικών κριτηρίων πραγματικά...

Πάρης Παρασχούδης: Να εφαρμοστεί ο χώρος Σένγκεν και στα χερσαία σύνορα

Για την πιθανότητα άνισου ανταγωνισμού ανάμεσα στη Θάσο και...

Εντάσεις για την μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την Αβέρωφ

Χρήστος Ιωαννίδης: Δεν επιμένουμε για λόγους αισθητικής, αλλά για...

Η Αλιεία ως κλειδί για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών

Άρθρο του Αντώνη Φραντζή, Συμβούλου Αλιείας της Περιφέρειας ΑΜΘ Η...

Καβάλα: Μαχαίρωσε τον φίλο του μετά από καβγά

Ένας άντρας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο...

Επιτακτική ανάγκη η ίδρυση ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Με αφορμή την πρόθεση της εταιρείας Gastrade να προχωρήσει...

Λεωνίδας Παππάς: Η άνοδος μας είναι αργή, δεν είναι αυτό που θέλαμε

«Το 60% των εκλογέων δεν πήγε στην κάλπη /...