Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου, 2025
Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου, 2025

Α .Ο. Καβάλα: Θέλει να ξορκίσει τον κακό του… «δαίμονα»!

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Α.Ο. Καβάλα την Παρασκευή ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Ορφέα Ξάνθης, που αποτελεί τον κακό… δαίμονα, όλα αυτά τα χρόνια στη Γ` Εθνική.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Καβαλιώτικο συγκρότημα δεν έχει κερδίσει το αντίστοιχο της Ξάνθης σε 4 αναμετρήσεις. Στην Καβάλα σε «Ανθή Καραγιάννη» και «Βερούλειο» έχει 2 ισοπαλίες ενώ στο γήπεδο της Ξάνθης έχει χάσει μια φορά και έχει φέρει μια ισοπαλία.

Από την μεριά του ο Παύλος Δερμιτζάκης που ξέρει πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η νίκη της ομάδας του μετά την ήττα στην Χρυσούπολη τονίζει: “Σίγουρα παίζουμε απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος διαθέτει ένα πολύ καλό και οργανωμένο σύνολο και δουλεύουμε εντατικά για το παιχνίδι της Κυριακής».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αναστασία Ιωσηφίδου: Φτάνει πια η κοροϊδία

Η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Ιωσηφίδου έκανε την παρακάτω δήλωση: Οι...

Ο εχθρός μας είναι εντός των τειχών…

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Ο Θουκιδίδης υπήρξε λάτρης του Περικλή....

Η αναγκαιότητα άμεσης υλοποίησης της αλυσίδας CCS στην Ελλάδα

Η στρατηγική σημασία του έργου στον Πρίνο Της Κατερίνας Σάρδη* Η...

Τσέχος τουρίστας βρέθηκε νεκρός στα Λουτρά των Ελευθερών

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (6/9) στα Λουτρά...

«Κολοβός» μένει ο οδικός άξονας Καβάλας – Δράμας

Σωτήρης Λαζαρίδης: Και να τελειώσει το τελευταίο κομμάτι δεν...

Σάββας Αργυράκης: Χρειάζεται ένα φράγμα στην πεδιάδα του Νέστου

Για το έργο μεταφοράς - διανομής νερού από τον...