Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025
Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025

Επισκέψεις του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη σε επιχειρήσεις της Π.Ε Καβάλας

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σειρά επισκέψεων σε επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας πραγματοποίησε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Έρευνας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Οι επισκέψεις αυτές αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για την ενίσχυση της συνεργασίας με τοπικές επιχειρήσεις που διακρίνονται για την ποιότητα των προϊόντων τους και τη σημαντική συμβολή τους στην τοπική οικονομία, οι οποίοι αποτελούν από τους βασικούς πυλώνες της ανάπτυξης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπως τους έχει θέσει ο Περιφερειάρχηςκ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Οι επιχειρήσεις που επισκέφθηκε ο κ. Ιωσηφίδης, τη μονάδα τυροκομίας «Παγγαίο» του Νίκου Μάρτου, στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου και το συσκευαστήριο «Αλκυών» στη ΒΙ.ΠΕ. Καβάλας.

Η σύγχρονη μονάδα τυροκομίας του Νίκου Μάρτου, η οποία συλλέγει ετησίως 3.500 τόνους γάλακτος και παράγει 500-550 τόνους κατσικίσιου τυριού και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων με την επωνυμία «Παγγαίο», συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση από το 1963 και ακολουθεί τις αρχές της υψηλής ποιότητας και της αυθεντικής γεύσης, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Το συσκευαστήριο «Αλκυών» Α.Ε.», μια αποκλειστικά εξαγωγική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη συσκευασία και εμπορία φρούτων, εξάγει τα προϊόντα της σε 39 χώρες και απασχολεί έως 150 εργαζόμενους. Με πρώτη ύλη που προέρχεται αποκλειστικά από παραγωγούς της περιοχής του Νέστου και της Ξάνθης, υπογραμμίζεται η συμβολή της εταιρείας στην υποστήριξη της τοπικής αγροτικής παραγωγής και της οικονομίας.

«Οι επισκέψεις σε επιχειρήσεις υπογραμμίζουν τη σημασία αυτού του κλάδου για την Περιφέρειά μας. Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στηρίζει ενεργά τις επιχειρήσεις που επενδύουν στην ποιότητα, ενισχύουν την τοπική οικονομία και δημιουργούν θέσεις εργασίας. Η συνεργασία μας με τους επιχειρηματίες θα συνεχιστεί δυναμικά, ώστε να αναδειχθεί ο πλούτος και η δυναμική της περιοχής μας», όπως δήλωσε ο κ. Ιωσηφίδης.

Αλέξανδρος Ν. Ιωσηφίδης

Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Έρευνας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας  της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πανήγυρις της ιεράς εικόνας της «Παναγίας Καβαλιωτίσσης»

Το πρόγραμμα των ιερών Ακολουθιών της εορτής της ιεράς...

Νέο σύστημα Online ραντεβού στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του...

Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο 68ο Φεστιβάλ Φιλίππων!

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Έργο με γερή θεατρική δομή...

Αντιπεριφερειάρχης και Δήμαρχος Καβάλας στα Τενάγη των Φιλίππων

Την περιοχή των Τεναγών Φιλίππων όπου εδώ και μήνες...

«Μια άλλη Θήβα» στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων

«Μια άλλη Θήβα», η παράσταση «φαινόμενο» των τελευταίων θεατρικών...

Top Περιοχές στην Αθήνα για να επενδυτική αγορά σπιτιού σύμφωνα με τη MECHA Engineering

Η αγορά ακινήτων στην ελληνική πρωτεύουσα συνεχίζει να παρουσιάζει...

Ρουμάνος ανασύρθηκε νεκρός στην παραλία «Κοίνυρα» Θάσου

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος...

Δήμος Παγγαίου: Αλήθειες και ψέματα

Από τον δήμο Παγγαίου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου: Οι...