Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η πίτα του Σωματείου Επαγγελματιών της Θάσου

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Σωματείου Επαγγελματιών Θάσος Θάσου την Τετάρτη 15 Γενάρη στο Πολιτιστικό Κέντρο του Καλογερικού στο Λιμένα Θάσου παρουσία μελών του Σωματείου. Λόγω του καιρού και των πολλών ιώσεων συγκεντρώθηκαν αρκετοί επαγγελματίες για να ανταλλάξουν ευχές για την Νέα Χρονιά. Την πίτα ευλόγησε ο Πατέρας Βασίλειος Αγγέλου.
 

Χαιρετισμό έκαναν ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Αναστάσιος Μπίλιας, ο οποίος αρχικά καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τον Δήμαρχο Θάσο κ. Ελευθέριο Κυριακίδη, και τους υπόλοιπους επίσημους προσκεκλημένους, και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Σωματείου, τονίζοντας ότι η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την έναρξη της νέας επιχειρηματικής χρονιάς, το 2025 μιας χρονιάς που ο επαγγελματίας πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα των κυβερνητικών φορολογικών και ασφαλιστικών νόμων. Αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα δράσεις του Σωματείου καθώς και στις προσεχείς μέχρι την Πασχαλινή Περίοδο.

Ζήτησε από τα μέλη να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους εγγράφως για να μπορέσει να γίνει η αρχειοθέτηση, η αξιολόγηση και η επίλυση τους.

Χαιρετισμό επίσης έκανε ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης, ο οποίος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Υγεία σε όλους, δίνοντας συγχρόνως συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στο Δ.Σ. για την επανίδρυση του Σωματείου. «Ο Δήμος Θάσου είναι πάντα δίπλα σας και θα σας στηρίζει» δήλωσε χαρακτηριστικά

Παρόντες επίσης και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Καφετζής Αδάμ (Μάκης ), ο κ. Προκοπίου Αλέξης μέλος του Επιμελητηρίου Καβάλας και Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Μανίτσας Δημήτριος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Α.Ε κ Μαριός Δημήτριος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου κ. Στυλιανός Ψωρογιάννης, πρόεδροι των πολιτιστικών Συλλόγων και συναφή Συλλόγων του Νησιού.

Ακολούθησε μπουφέ στο φουαγιέ του Πολιτιστικού κέντρου που είχαν την ευγενική καλοσύνη να τον προσφέρουν επαγγελματίες μέλη του Σωματείου. Το φλουρί το κέρδισε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Γλαύκος”. Και του Χρόνου με Υγεία και Επιχειρήσεις με κέρδος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απονομή του Αργυρού Δικεφάλου της Καππαδοκίας στον Κωνσταντίνο Γκιουλέκα

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025 πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα η...

Βιβλιοπαρουσίαση: Όταν η ΑΛΦΑ συνάντησε τον ΕΨΙΛΟΝ

ISBN: 978-960-563-734-7 Συγγραφέας: Λίτσα Τότσκα του Παύλου Λεμοντή Το «Όταν η Άλφα συνάντησε...

Για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα

του Κωστή Σιμιτσή Στη λογοτεχνία έχει καθιερωθεί όρος bildungsroman, «μυθιστόρημα...

Καβάλα: Έπεσε από το μπαλκόνι και έχασε την ζωή της

Αλλοδαπή, ηλικίας 48 ετών έπεσε από το μπαλκόνι διαμερίσματος...

Εξομάλυνση της κατάστασης στο οδικό δίκτυο αναμένει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Κώστας Πανταζής: Όχι στον διαγωνισμό ανά Περιφέρεια Εξομάλυνση της κατάστασης...

Οριστική αποπληρωμή ιστορικού δανείου της ΔΕΥΑ Καβάλας

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καβάλας (ΔΕΥΑΚ) ολοκλήρωσε...

Καλά Χριστούγεννα (του Παύλου Λεμοντζή)

Ξυπνούσε αχάραγα, παραμονές Χριστουγέννων, μαζί κι εμείς. Από περιέργειά...

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την επιλογή καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ

Για την προκήρυξη της θέσης του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή...