spot_img

Τελευταία Θέματα

spot_img
spot_img

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Το νέο Δ.Σ. στην Θρακική Εστία Καβάλας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Θρακικής Εστίας Καβάλας που προέκυψε από τις εκλογές που έγιναν στις 10 Νοεμβρίου.

Η κατανομή των αξιωμάτων έγινε ομόφωνα και έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Νικόλαος Τσουμπάκης, Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Παπακοσμάς, Γενική Γραμματέας: Ευστρατίου Τερψιθέα, Ταμίας: Υψηλάντη Σοφία και μέλη οι: Γλαβίνα Αικατερίνη, Κομνηνός Απότας, Ναλπάντης Στέφανος.

 Στην συνεδρίαση του, που έγινε στα γραφεία της Θρακικής Εστίας, συζητήθηκαν και τρέχοντα θέματα για τις δράσεις του συλλόγου, όπως η διοργάνωση του εθίμου “της Βαρβάρας” που θα γίνει φέτος στις 4 Δεκεμβρίου στην φιλόξενη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας αλλά και η συμμετοχή της χορωδίας μας στην εκδήλωση του Ομίλου  “Inner Wheel” Καβάλας τη Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα  στον “Καφέ  της Αγάπης ” που θα πραγματοποιηθεί στο καφέ Chocolat.

Στην εκδήλωση αυτή ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος της Εστίας μας κ. Νίκος Τσουμπάκης που θα μιλήσει με θέμα: “Χριστούγεννα σαν άλλοτε”. Τα έσοδα των προσκλήσεων, από την συνάντηση αυτή, θα χρησιμοποιηθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.