Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου, 2026
Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου, 2026

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο κ. Τσίπρας απειλεί την κοινωνία με νέα φοροεπιδρομή»

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, για τις αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γ. Κατρούγκαλου, έκανε την εξής δήλωση:

«Σοκ έχει προκαλέσει στους ελεύθερους επαγγελματίες η αποκάλυψη από τον πρώην υπουργό Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κατρούγκαλο, μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης, της κρυφής ατζέντας του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  για χαράτσι 20% στις ασφαλιστικές εισφορές της συγκεκριμένης κατηγορίας πολιτών.

Το Κόμμα που, κατά τη διακυβέρνησή του την περίοδο 2015 – 2019, αφάνισε τη μεσαία τάξη, απειλεί, τρεις μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές, να επιστρέψει … δριμύτερο και πάλι με την ίδια λάθος συνταγή.

Τυχόν επαναφορά του νόμου Κατρούγκαλου στους ελεύθερους επαγγελματίες σημαίνει έως και τριπλάσιες ασφαλιστικές εισφορές τους σε σύγκριση με το σημερινό καθεστώς.

Επιβεβαιώνεται αυτό που η Νέα Δημοκρατία έχει επισημάνει εξαρχής, ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – τάζω τα πάντα στους πάντες – που αρνείται ο κ. Τσίπρας να κοστολογηθεί, δεν μπορεί να υλοποιηθεί δίχως νέα φορολαίλαπα ή νέα μνημόνια.

Παρά την προσπάθεια, μετά τις έντονες αντιδράσεις,  να μαζευτούν τα … αμάζευτα, αφενός κάνοντας λόγο για δήθεν “προσωπικές απόψεις” του κ. Κατρούγκαλου και αφετέρου εξαναγκάζοντάς τον να αποσυρθεί από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, η ωμή και σκληρή πραγματικότητα αποκαλύφθηκε σε όλη της τη διάσταση.   

Ο κ. Τσίπρας δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο και απειλεί ξανά την κοινωνία.

Οι πολίτες όμως γνωρίζουν πλέον και την Κυριακή θα στείλουν Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ οριστικά και αμετάκλητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

Την επίσκεψη του νέου Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν....

Η Energean στηρίζει την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας

Η Energean, στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσής της για...

Ακυρώνεται η κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Καβάλας και η επίσκεψη της Άννας Καραμανλή

Καθώς οι μέρες σκιάζονται από βαρύτατο πένθος για τον...

«ΤΟ ΠΑΙΔΙ» στην ΕΡΤ1

του Παύλου Λεμοντζή Όταν η σάτιρα είναι οργανικά ενσωματωμένη στη...

Όρια στη σχέση γονέα–παιδιού: Εκεί που η αγάπη χρειάζεται πλαίσιο

Γράφει ο Ψυχολόγος-Οικογενειακός Σύμβουλος Γιάννης Ξηντάρας Τα όρια στη σχέση γονέα–παιδιού...

Βελτιωμένα τα αποθέματα νερού στην Π.Ε. Καβάλας

Ζαφείρης Μυστακίδης: Λόγω ραγδαιότητας των φαινομένων μεγάλο μέρος των...

Το θέμα των Λουτρών Ελευθερών στο Δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου

Γιώργος Καλλινικίδης: Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να γίνει...